Ραγίζει καρδιές ο μπαμπάς της 4χρονης Μελίνας για τα 8 χρόνια από το θάνατό της

Κοινοποίηση:
melina12

Συγκλονίζει για μία ακόμα φορά ο πατέρας της 4χρονης Μελίνας, Μάνος Παρασκάκης σε ανάρτησή του για τα οκτώ χρόνια από τον θάνατό της. Η μικρούλα έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα της 29ης Δεκεμβρίου του 2015 μετά από επέμβαση για «κρεατάκια».

Το Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Ηρακλείου, με απόφαση που εξέδωσε πριν λίγους μήνες για την πολύκροτη υπόθεση αποφάνθηκε ότι λάθη και παραλείψεις των οργάνων του νοσοκομείου συνδέονται αιτιωδώς με το θάνατο της 4χρονης Μελίνας και ως εκ τούτου θεμελιώνεται η σχετική αποζημιωτική ευθύνη ύψους 500.000 ευρώ για την αποκατάσταση της ψυχικής οδύνης που υπέστησαν στενά συγγενικά πρόσωπα του άτυχου παιδιού.

Στη σημερινή του ανάρτηση ο μπαμπάς της μικρής εκφράζει τον πόνο του και το πόσο πολύ του λείπει η μικρούλα του. Όπως γράφει χαρακτηριστικά “Μελίνα. Σαν σημερα.. 29/12/2015. Λίγες μέρες μετά την ονομαστική μου γιορτή και δύο μέρες πρίν τη πρωτοχρονιά. Μέρες γιορτινές. Όταν χανεις ένα κομμάτι σου ο πόνος δε περιγράφεται. Το περνάς ΜΟΝΟΣ. Κατάμονος. Δε μπορεί να σε καταλάβει κανείς. Μόνο όποιος το έχει νιώσει. Δε σε αγγίζουν λόγια παρηγοριάς.. Ο πόνος δε θα φύγει ποτέ και μην έχεις ψευδαισθήσεις ότι υπάρχει γιατρικό όπως παράδειγμα ο χρόνος.. Μπούρδες.. Είναι ένας εφιάλτης που τον ζείς ξύπνιος και δεν υπάρχει η περίπτωση που ξυπνάς και λές:
Άχ εφιάλτης ήταν! Τον ζεις ξύπνιος και μόνος. Δε συνηθίζεις να ζείς με αυτό.Προσπαθείς..Κάθε μέρα..Για πάντα.”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: