“Ρίγη συγκίνησης” στην δεξίωση στον Λευκό Οικο οταν οι καλεσμένοι χόρεψαν το Σήκω χόρεψε κουκλί μου, προς τιμήν του Έλληνα πρωθυπουργού (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
sinanai

Δάκρυσε το πανελληνιο βλέποντας τους καλεσμένους στην δεξίωση του Λευκού Οίκου να χορεύουν και να τραγουδούν το Σήκω χόρεψε κουκλί μου, τσιφτετέλι τουρκικό.

Όπως φαίνεται από βίντεο που ανέβηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καλεσμένοι και εκπρόσωποι της ελληνικής ομογένειας χόρεψαν με την ψυχή τους και απόλαυσαν το συγκεκριμένο λαϊκο άσμα μεταξύ και πολλων άλλων.

Βέβαια το να ακούγονται οι στίχοι «σήκω χόρεψε κουκλί μου, να σε δω να σε χαρώ, τσιφτετέλι τούρκικο, νινανάι γιάβρουμ, νινανάι να», μπορει να μην μοιάζει και πολύ τιμητικό στην συγκεκριμένη εκδήλωση, οσο υπάρχει το φόντο με τις απαράδεκτες τουρκικές προκλήσεις που απειλούν την εθνική κυριαρχία της χώρας μας, όμως δεν θα πρέπει να μας πτοεί ούτε να μας ξενίζει.

Όπως άλλωστε επισημαίνει και η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στο σημερινό της πρωτοσέλιδο, οι ομογενείς διαπλεκόμενοι χοροπηδούσαν με αμανέδες και τουρκοτράγουδα στο σκυλάδικο “Ο ωραίος Λευκός Οίκος”. Είναι χαρακτηριστικό άλλωσστε ότι το ωραιότατο “Πέρα στους πέρα κάμπους” δεν τους άρεσε ιδιαίτερα.

exofyllo18-5

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Ωραίο τσίρκο…….Στα επόμενα νούμερα είχαν ελέφαντες , κλόουν και ισορροπιστές ??????

  2. Ο αρχαιοκαπηλος εξοριστος 6 μηνων ας διαβασει και λιγο ιστορια στα ανεμελα ταξιδια του για να μην νοιωθουμε ντροπη με τα τουβλα που πεταει

  3. Ο διεστραμένος Κούλης ταύτισε το ιερό Μεσολόγγι με την Μαριούπολη και τους Έλληνες αγωνιστές του 21 με τους Ουκρανούς.
    Το Μεσολόγγι, ανιστόρητε Κούλη δεν παραδόθηκε όπως το #Αζοφτσταλ, αλλά θυσιάστηκε με την έξοδο.
    Οι γυναίκες και τα παιδιά τους σφαγιάστηκαν από τους Τουρκοαιγύπτιους και εσύ δεν ανέφερες καν την λέξη Τουρκία στην ντροπιαστική ομιλία σου.
    ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ.

  4. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΜΗ ΣΟΥΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ……………………….ΜΟΝΟ ΑΗΔΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ……………. ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΑ ΚΑΜΠΟΥΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑΚΟ…
    ….

  6. Οί γηγενείς Ελληνες δέν χορεύουν τσιφτετέλι νινανάι γιαβρούμ αλλά τσάμικο,καλαματιανό, ζειμπέκικο.Ομως τής δεσποινίς Κούλας αρέσουν τά τσιφτετέλια γιατί κουνιούνται οί κώλοι.
    Γιάννης Λάκων

  7. Ελλαδισταν = Τουρκικη μπανανια! Ντροπη !!!
    Ετσι γιορταζονται τα 200 χρονια απο την επανασταση του 21?
    Χορεψε μωρη Κουλα και κανα τσαμικο παλιομισελληνα!

Comments are closed.