Ράντονιτς: «Να κάνουμε ένα παιχνίδι με λιγότερα λάθη»

Κοινοποίηση:
Ντέγιαν Ράντονιτς

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, εξηγώντας πως ο Ντουέιν Μπέικον δεν θα είναι διαθέσιμος.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς αναφέρθηκε στον ομαδικό χαρακτήρα που πρέπει να δείξει η ομάδα του στην αναμέτρηση απέναντι στη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ (27/10, 21:05), εξηγώντας πως οι παίκτες του πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και στις δύο πλευρές του γηπέδου.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντέγιαν Ράντονιτς:

«Η Μακάμπι έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν, έχουν παίξει τέσσερα ματς στη EuroLeague, έχουν τρεις νίκες εντός έδρας, έχουν καταπληκτική υποστήριξη από τους φιλάθλους τους, παίζουν αρκετά καλά. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι από την αρχή για ένα δυνατό ματς, να παίξουμε καλή ατομική άμυνα, να κάνουμε σωστά box out, Να κάνουμε ένα παιχνίδι με λιγότερα λάθη, χρειαζόμαστε πόντους από τον αιφνιδιασμό και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς».

Πώς θα σταματήσει τα γκαρντ της Μακάμπι: «Καλή ομάδα, με γκαρντ που έχουν μεγάλα κορμιά, θα είναι σημαντικό να παίξουμε καλή άμυνα απέναντί τους. Αλλά πρέπει να αμυνθούμε ως ομάδα, να είμαστε συγκεντρωμένοι και στις δύο πλευρές».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: