Ράκος ο Λίαμ Χέμσγουορθ μετά τα φιλιά της Μάιλι Σάιρους με την Κέιτλιν Κάρτερ: «Δεν καταλαβαίνετε πως νιώθω»

Κοινοποίηση:
sairous

Ένα διαζύγιο πάντα είναι πικάντικο, αλλά αυτό παραείναι. Λίγα 24ωρα μετά το χωρισμό της η Μάιλυ Σάιρους εθεάθη σε τρυφερά τετ-α-τετ με άλλη κοπέλα σε σκάφος στην Ιταλία, κάτι που φαίνεται πως “διέλυσε” ψυχολογικά τον Λίαμ Χέμσγουορθ.

Κι αυτός δεν ήξερε..δεν ρώταγε

Πλούσιο είναι το ρεπορτάζ μετά τον χωρισμό του διάσημου ζευγαριού του Χόλιγουτ, Μάιλι Σάιρους και Λίαμ Χέμσγουορθ. Ο γάμος του «κακού κοριτσιού», όπως συχνά αποκαλείται, με τον ηθοποιό δεν άντεξε ούτε ένα χρόνο ζωής.

«Δεν μπορείτε να καταλάβετε πώς είναι να βιώνεις κάτι τέτοιο»: ο 29χρονος Χέμσγουορθ έλυσε τη σιωπή του μετά τον χωρισμό, προβαίνοντας σε αυτή τη δήλωση στην Daily Mail, λίγα 24ωρα αφότου η πρώην σύζυγός του και τραγουδίστρια εθεάθη να φιλιέται με την Κέιτλιν Κάρτερ στη Λίμνη Κόμο της Ιταλίας.

Από την ερωτική απογοήτευση προσπαθεί να ξεφύγει ο ηθοποιός, καθώς για να ξεχαστεί επισκέφτηκε την έπαυλη, αξίας 4,3 εκατομμυρίων δολαρίων, του αδερφού του στο Μπάιρον Μπέι.

Όπως και να’χει όμως ο ηθοποιός, περνά δύσκολες ώρες. Το παραδέχεται άλλωστε στα μέσα ενημέρωσης, στα οποία προδίδεται η πικρία που τρέφει για το τέλος ενός γάμου που διήρκησε μόλις επτά μήνες.

Η 26χρονη εκκεντρική τραγουδίστρια δεν φαίνεται να συμμερίζεται τα ίδια συναισθήματα με τον πρώην της, αφού μετά τον χωρισμό της με τον Χέμσγουορθ έσπευσε να περάσει στιγμές χαλάρωσης με άλλο ταίρι.

Όπως είχε δηλώσει η Σάιρους, ο χωρισμός έγινε για να αφοσιωθεί τόσο εκείνη όσο και ο ηθοποιός στις καριέρες τους.

Όσον αφορά στα φιλιά τα οποία αντάλλαξε με γυναίκα, δεν αυτοπροσδιορίστηκε μεν ως ομοφυλόφιλη, από την άλλη όμως ομολόγησε ότι αισθάνεται έντονη έλξη για τις γυναίκες.

Οι Σάιρους και Χέμσγουορθ ξεκίνησαν τη σχέση τους το 2010, από τότε όμως ο δεσμός πέρασε από σαράντα κύματα. Το 2012 αρραβωνιάστηκαν, χώρισαν το 2013 και τρία χρόνια μετά ήρθε η επανασύνδεση.

Παντρεύτηκαν κρυφά τον Δεκέμβριο του 2018 στο Τενεσί, η συνέχεια όμως σημαδεύτηκε από αναταράξεις που τελικά έφεραν το τέλος της σχέσης

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: