«Ράβει» το έκτο η Σίτι με Αγκουέρο! (video)

Κοινοποίηση:
aguero

Το πιο αποφασιστικό βήμα για τη κατάκτηση του έκτου πρωταθλήματος της ιστορίας της, μέχρι το … επόμενο πραγματοποίησε η Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «Πολίτες» με πρωταγωνιστή και … ληυτρωτή τον σπουδαίο Σέρχιο Αγκουέρο απέδρασε από τη σκληρή έδρα της Μπέρνλι με το «τρίποντο» στις αποσκευές της επικρατώντας με 1-0 και παράλληλα διατήρησε το βαθμολογικό προβάδισμα ενός πόντου από τη δεύτερη Λίβερπουλ που καραδοκεί

. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, λοιπόν, δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος έχει 92 βαθμούς, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να έχει 91…

Βεβαίως, όταν μία ομάδα διαθέτει ποδοσφαιριστές όπως ο Αγκουέρο, το… κακό για την αντίπαλη εστία μπορεί να έρθει ανά πάσα στιγμή, όπως και έγινε. Πλέον, αναμένουμε με αγωνία το τι μέλλει γενέσθαι στις δύο τελευταίες αγωνιστικές της Premier League. Η Σίτι έχει να παίξει στις 6/5 με την Λέστερ εντός έδρας και στις 12/5 εκτός με την Μπράιτον.

Όσον αφορά στην Λίβερπουλ, η ομάδα του «Ανφιλντ» αγωνίζεται στις 4/5 στο σπίτι της Νιουκάστλ, ενώ τελειώνει τις υποχρεώσεις της στο γήπεδό της με αντίπαλο την Γουλβς στις 12/5.
Μπέρνλι: Χίτον, Λόουτον, Ταρκόφσκι, Μι, Τέιλορ, Χέντρικ (76′ Γουέστγουντ), Κορκ, Γουέστγουντ, ΜακΝίλ, Μπαρνς, Γουντ (72′ Βίντρα).

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Κομπανί, Λαπόρτ, Ζιντσένκο, Γκουντογκάν, Μπερνάρντο, Νταβίντ Σίλβα, Στέρλινγκ (90+2′ Οταμέντι), Σανέ (64′ Ζεσούς), Αγκουέρο (83′ Στόουνς).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: