“ΡΟΥΦΑΓΕ ΚΟΚΑ κ’ ΧΟΡΕΥΕ ΖΕΜΠΕΚΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΦΙΑ”. ΑΣΧΗΜΑ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΣΕ ΣΚΛΗΡΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΟΚΑΪΝΗΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣ. ΤΗΝ “ΕΠΙΝΕ” ΚΑΙ ΤΟΝ “ΕΠΙΝΕ”, ΛΕΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ. ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ “φίλος του” , βατραχάνθρωπος, αξιωματικός του Λιμενικού, με παρελθόν σε δικογραφίες με ΝΟΝΟΥΣ της ελληνικής ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ, για ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΛΑ.

Κοινοποίηση:
exofillo2-10

teaser2-10

Tεύχος 2016, 6 χρόνια και 8 μήνες αυτόνομης , ανεξάρτητης κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο MAKEΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακου 2 και 3-10-2021 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

24_sport.indd

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6μιση συνεχή χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους. Τα σημερινά “αφεντικά” του πολιτικού εγκλήματος, που σέρνουν την Ελλάδα στο απόλυτο χάος.

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

banner-xios banner-xios

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε  πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

 Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Παιδιά ο τύπος έχει πολυ σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα για να πίνει κόκες… Στέφανε ιδέα για ρεπορτάζ, ανάλυση γοα κόκα τα λύματα της βουλής!

  2. Βρε Χιο εδω ο αλλος καταγγελει οτι χρηματισθηκαν οι Βουλευτες του για να περασει η συμφωνια των Πρεσπων και εσυ σφυριζεις αδιαφορα μονο ο Μητσοτακης σε ενδιαφερει και ο Γκλετσος.Απο ποτε κανεις χαρες στους Ζαιους και δεν το ξερουμε ?

    1. Ενώ ο ίδιος φυσικά δε χρηματιστηκε!!!ΧΑ!!ΧΑ!!ΧΑ!!
      Συμπέρασμα:γίνε βουλευτής για να χρηματίζεσαι άφοβα χωρίς να σε δικάσει ποτέ κανείς !!!

  3. Εδω ηταν χρονια κολλητος με τον Καλαποθαρακο,τι περιμενεις απ τον Γκλετσο

    1. ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΖΟΡΜΠΑ. ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΕΦΤΙΑΞΕ

  4. O Γκλέτσος εισήλθε τυχαίως στην σχολή Λυκούργου Σταυριανάκου ακολουθώντας μία όντως ωραία γκόμενα.
    Με που τον είδε ο Φασουλής και ένας επίσης τοιούτος σκηνογράφος ανεγνώρισαν αμέσως το ταλέντο του…
    Ο γάμος του με την κόρη Λυκουρέζου και Λάσκαρη διήρκεσε δύο μήνες. Παραπονέθηκε και δεν το άντεξε, διότι, όπως είπε,την άφινε μόνη στο διαμέρισμα τους και έβγαινε με τον Φασουλή.
    Το 1996 υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ Περισσού.

  5. Αυτός δε θέλει του προτείνανε θέση και δεν ήθελε.
    Ίσως δεχτεί στην επόμενη συγκυβέρνηση προδοτών ως τεχνικός σύμβουλος νεκροτομείου.
    Θεωρεί προφανώς ότι τα εσώρουχα του έχουν αρκετά σκατα και ροχαλες κει δε θέλει να τα λερώσει άλλο.
    Βρωμάνε ΠΟΛΥ!!
    Εγώ όλους αυτούς τους χρησιμοποιώ ως 🤡 για να γελάω !!Ε ρε γλέντια που κάνω κάθε μέρα.

  6. Τι μας λες;;; Εκδιώχθηκε ο Λόρδος Οφφικιαλος;;;
    Μη στενοχωριέστε θα επανέλθει δριμύτερος.
    Είναι κάτι όπως παλιά που λέγαμε: coca cola ΠΑΕΙ ΜΕ ΟΛΑ!!!

  7. ο Γκλετσος ειναι γνωστο οτι εκανε καριερα επειδη “συναναστρεφοταν” με το γκει λομπι…οι ζεμπεκιες στον Παπαδοπουλο ηταν για ξεκαρφωμα

  8. Τουμπεκί τα πορνοκαναλα για το διπλοφουρνιστο ψάρι…

  9. Καλά ρε Στέφανε ο Δημοσιογράφος Άρης έχει γυναίκα….;;;; Εγώ νόμιζα πως είναι διαφορετικός…;;;;

    1. Αυτό ήθελα να ρωτήσω κι εγώ!! Η γυναίκα του Πορτοσαλτε είναι άνθρωπος;;

      1. Ευτυχώς που γελάω.
        Τι καλά παιδάκια που είσαστε

  10. Με προβληματα υγειας και δη της καρδιας, πινει “κοκο”; Χλωμο, το βλεπω!

    1. Τα προβληματα καρδιας τα φερνει μαζι της η κοκο συντροφισσα!

Comments are closed.