“ΡΟΥΚΕΤΕΣ” ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ “ΤΕΚΝΟ” ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!! “ΡΕ ΓΟΥΡΝΟΚΕΦΑΛΕ ΜΟΣΙΑΛΕ, ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΣΚ@ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΑΣ;;” [ΒΙΝΤΕΟ – “ΦΩΤΙΑ”]

Κοινοποίηση:
Image2

Όπως πάντα, το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και ο Στέφανος Χίος λέει τα πράγματα με τα όνομά τους”. Με αφορμή την αηδιαστική και ανθελληνική ανάρτηση του Εβραίου Μόσιαλου για την Παναγιά μας, ο ρεπόρτερ μας σχολιάζει στο αποψινό βίντεο την τραγική κατάσταση που έχει περιέλθει η Πατρίδα από εθνομηδενιστές υπό την ανοχή του Μητσοτάκη.

Δείτε το βίντεο που γυρίστηκε πριν από λίγα λεπτά:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

32 Σχόλια

  1. μεγαλος κοπριτο μοσσιαλος ειναι ανικαν ος κομματοπρασινοκανθαρος μητστοτακοσημιτοσκωληκσς

  2. Στέφανε είσαι ο μόνος λόγος που θα ψηφίσω στις εκλογές Συνέχεισε έτσι Ηγέτη Χίο!

  3. ντροπή και αίσχος ! ευτυχως που ο Ηγέτης Χιος και το κόμμα μας θα καθαρισει ολη την αδίστακτη μαφία . Χίο μαζί σου!

  4. Συγχαρητήρια Ηγέτη Χίο για το σθένος και την τόλμη να βγάζεις την αλήθεια ακόμη και με κόστος να χαλαστούν οι σε εισαγωγικά φίλοι σου. Είσαι γνησιος Έλληνας και Μάχιμος δημοσιογράφος και θα σε ψηφίσει όλη η Ελλάδα! Μαζί σου Αρχηγέ!

  5. Ο ΜΟΣΙΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΝ. ΛΙΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΤΟΙΥΣ ΕΡΓΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΣΙΑΛΟ ΑΡΓΑ ή ΓΡΗΡΟΡΑ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ.

  6. Στεφαναρα πολύ ωραία τα λες!👏👏👏Έτσι είναι! Ο Θεός να σε έχει καλά!🙏

  7. Κύριε Χίο το ΠΑΝΆΚΡΙΒΟ Brand name που έχεις είναι το όνομα σου.

    Λεφτά δεν έχεις αυτά που απαιτούνται για να επικοινωνήσεις και να τρέξεις σωστά ένα κόμμα με promotion ούτε καν στο fb.

    θα δούνε λοιπόν οι ψηφοφόροι στις καλπες ενα γενικό ” ΔΕΞΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΑΔΕ κλπ και δε θα ξέρουν καν τι είναι και απο που φύτρωσε.

    ΤΗΝ ΊΔΙΑ ΣΤΙΓΜΉ ΌΛΟΙ ΜΑ ΌΛΟΙ ΞΈΡΟΥΝ ΌΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ
    Ο ΣΤΈΦΑΝΟΣ Ο ΧΊΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΎΕΙ!

    ΑΡΑ ΛΟΙΠΌΝ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΌΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΆ ΝΑ ΠΕΡΙΈΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΏΝΥΜΟ ΣΟΥ

    απο κει και υστερα βαλε οτι συνθετικό συ θες!

    πχ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ — ΔΕΞΙΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ή
    ΣΤΈΦΑΝΟΣ ΧΊΟΣ – ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ κλπ κλπ κλπ

    ΑΚΟΥ ΣΕ ΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΏ.
    ΕΊΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΊΟ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΈΧΕΙΣ ΒΆΣΙΜΕΣ ΕΛΠΊΔΕΣ

  8. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΦΑΝΕ…ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ …ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ…ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΟΝΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑΣ ΜΕΧΡΙ…ΠΤΩΣΕΩΣ

  9. τον καλυπτει ο κουλης. και να τον διωξει θα ειναι για να τον χωσει καπου καλυτερα. θυμαμαι τον χοντρο της ραφηνας που καλυπτε επι τοσο καιρο την γιαννακου και την ρεπουση και οταν τελικα απεσυρε το βιβλιο και εβαλε υπουργο παιδειας τον στυλιανιδη την μαριετα την ανταμειψε ο πατριωτης ο καραμανλης με πρωτη θεση στο ευρωψηφοδελτιο

    1. Το συνχρονιζέ της Δευτέρας έχει σπάσει δόντι γιαυτο σε πετάει στη νεκρά !

  10. ΠΡΩΤΑ ΑΠ’ΟΛΑ ΟΙ “ΠΙΣΤΟΙ” ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΓΟΠΑΠΕΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΥΡΟΣΠΕΡΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ???

  11. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΦΑΝΕ!!!
    ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!

  12. Στέφανε χρόνια πολλά και καλά για χθες που γιόρταζες, να είσαι πάντα καλά να μας λες αλήθειες! Χρόνια πολλά και καλά σε όλους τους Έλληνες με τη βοήθεια του Θεού στο πλευρό μας, καλή λευτεριά! Που είχες χαθεί Στέφανε; Θέλουμε καθημερινές παρεμβάσεις, όχι 10λεπτα, θέλουμε τις εκπομπές που έλεγες ότι θα κάνεις! Να σαι καλά τιτάνα, η Παναγιά μαζί σου.

  13. Αρκεί κανείς να διαβάσει και να κάνει βίωμά του α λόγια του Κυρίου μας Θα λάμψει η αλήθεια της ζωής σε όλο της το μεγαλείο Όλα τα άλλα είναι για Μόσιαλους και τους ομοίους τους

  14. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΤΟΝ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!
    ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΑΒΕΥΣΕ Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ!!!

  15. Κάθε μέρα στα κανάλια κάθε μέρα μες στα σπίτια μας αυτός ο Μόσιαλος ! Τον ξέραμε και από χτες ;

  16. Αυτη η αναρτηση του Γουρουνοκεφαλου συνταυτιζεται με οσα λεει το ΤΑλμουδ για την Παναγια Μητερα μας και Τον Ιησου Χριστο.
    Αναρωτιεμαι λοιπον αν ο συγκεκριμενος ειναι Ιουδαικου θρησκευματος και βρηκε ευκαιρια να περασει οσα αυτοι διαδιδουν για τον Χριστιανισμο..
    Θα μας πει αραγε?

  17. Μοσιαλε τον Μοατσο τον ξέρεις ;

  18. Εύχομαι το 2022 κάθε σπίτι Ελληνικό και ένα όπλο και την επόμενη φορά στο Σύνταγμα ο κάθε προστάτης του σπιτιού του της οικογένειας του της περιουσίας του της πατρίδας του να κάνει το καθήκον του ως Έλληνας.

    1. Μόνο αυτό … Φωτιά και τσεκουρι στους προσκυνημένους ψηλούς τιποτένιους τουρκαλβανοπολωνοαμερικανοεβραιοιεχωβαδες του χοιροστασιου…να ξεβρωμισει η Ελλάδα από τα σκουλίκια που εμείς οι μα..λες τους ανεχόμαστε υποθηκεύοντας τα παιδιά μας στις μπουρδ…….γενειες ..

  19. Ο Μοσιαλος λέει αυτά που λέει για την Παναγία αλλα πιστεύει ότι ο Κορονοιος προήλθε από τον Παγκολινο.Μηπως ο ιός προήλθε στον κοσμο από κάτι άτομα σαν εσένα.

  20. Κι εγώ κύριε Χίο είμαι, όπως ο Απόστολος Παύλος, εναντίον των ηθών, των εθίμων και των παραδόσεων. Το έθος είναι το αντίθετο του Θεός!

  21. Ο/Η Καλή πρωτοχρονιά κύριε Χίο! Είστε ο μόνος που λέτε την αλήθεια! λέει:

    Ο άγγελός σας σάς έσωσε κύριε Χίο γιατί αυτά που πιστεύετε τα κάνετε πράξη, δεν μένετε στα λόγια. Επίσης δεν μεταστρέφετε την κρίση, όπως τα τσοντοκάναλα, να παρουσιάζετε το κακό για καλό και το ανάποδο. Κανείς δεν είναι άξιος να καθυβρίσει τον Δημιουργό των πάντων. Ό,τι λέμε, ό,τι κάνουμε, έχει αντίκτυπο σε μας, εργάζεται την σωτηρία ή την απώλεια της ψυχής μας! Όταν μπείτε στη βουλή θέλω να σαν δω με τα κοστούμια σας και τις γραβάτες σας, θα είστε ένας κούκλος. Δεν είναι καλύτερος ο χελωνομούρης ο μπουμπούκος με τα μεταξωτά κοστούμια που πληρώνουμε εμείς!

  22. Καλησπέρα Στέφανε
    Οί Εβραίοι είναι ή συμφορά μας.Αυτοί μάς απαγόρευσαν τά Χριστούγεννα,τό Πάσχα,αυτοί μάς έκλεισαν τίς εκκλησίες μας,αυτοί απαγόρευσαν τήν 25η Μαρτίουν1821,τήν 28η 1940,αυτοί οργανώνουν μέ τήν μισοχισιά τόν κοντορούπη Εβραίο Μηταράκι τήν αλλαγή πληθυσμού τής πατρίδας μας.(Umvolkung).
    Πρέπει νά φύγει από τήν Ελλάδα ή εβραική παρασιτική σαπίλα.
    Γιάννης Λάκων

    1. Ποιοί Εβραίοι ρε φίλε; Πίνεις πρέζα; Εμείς με αυτά που ψηφίζουμε τα προκαλέσαμε ΟΛΑ. ΞΥΠΝΑ!

  23. Μήνυση έκανες Στέφανε?και Χρόνια πολλά για σήμερα.

  24. Μοσιαλε θα μας πεις εσύ για τον Μωυσή που άνοιξε το Νείλο με το ραβδί χαχχααχ για να περάσεις εσύ ρε μοσχάρι;

  25. Κυρ Στεφ βάλε μας καμιά ροκια και μη μας ψυχοπλακωνεις άλλο με τους καραγκιοζηδες.
    Ξέρεις το ερπετό πόση ενέργεια έχει ρουφήξει από σας που κάθεστε και του την προσφέρετε απλόχερα;;
    Είπες ότι πιστεύεις στη μεταφυσική
    Η μεταφυσική δεν είναι παρά υψηλή φυσική
    Σου λέω λοιπόν ότι όταν μακαρίζεις συνεχώς κάποιον είτε θετικά είτε αρνητικά του προσφέρεις την ενέργεια σου. Σε ρουφάει δλδ. Φυσικά αυτό που έκανε είναι χείριστο αλλά τι περιμένεις από αυτούς;;
    Ο Αντίχριστος ήδη κυβερνάει τη γη.
    Ο Χριστιανισμός θα εκδιωχθεί από εικονικούς Νέρωνες πλέον. Ο άνθρωπος δε θα έχει που να στραφεί και να εναντιωθεί . Θα είναι ένας ψηφιακός δούλος.
    Λυπάμαι για τα χρόνια που θα ζήσουμε και δοξαζω τον Θεό για τα υπέροχα χρόνια που έζησα.
    Ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές μου είχα πάντα ελπίδα για μια καλύτερη ζωή.
    Δεν υπάρχει πια .
    Σ ευχαριστούμε που θα μας πεις καλή χρονιά!!
    Όμως όλοι ξέρουμε ότι αυτό είναι απλά μια τυπική ευχή σαν ανάμνηση από τα παλιά.
    Πιο πολύ μοιάζει με τραγική ειρωνεία.

  26. Σέ συγχαίρω αγαπητέ αδελφέ Στέφανε. Προέβεις αφ’ενός πρός ομολογίαν Χριστιανικής Πίστεως, αφ’ετέρου πρός ακριβέστατη περιγραφή τού αλητήριου μοσχαροκέφαλου καί τού δυσώδους χαβουζοειδούς περιεχομένου του. Εύγε καί θερμά συγχαρητήρια. Νά είσαι πάντα καλά

  27. Αναμένουμε τον κύριο Μόσιαλο να ανεβάσει γελοιογραφία με τον Μωάμεθ όπως έκανε και με τον Χριστό μας…

Comments are closed.