Πώς η Τατιάνα «έφαγε» λίγο πριν την πρεμιέρα παίκτρια του My Style Rocks! Το άγνωστο παρασκήνιο και η αμηχανία του ΣΚΑΪ…

Κοινοποίηση:
1

Η ίδια η Τατιάνα Στεφανίδου ήταν εκείνη που μας ενημέρωσε μέσα από την εκπομπή της πως η Janna Sireac, στενή συνεργάτιδά της και διαχειρίστρια των επαγγελματικών της σόσιαλ μίντια, της είχε κρύψει πως είχε δηλώσει συμμετοχή στο ριάλιτι μόδας My Style Rocks.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout.gr, το γεγονός πως της το κράτησε κρυφό έκανε έξαλλη την Τάτι, η οποία μπορεί δημοσίως να της ευχήθηκε «καλή επιτυχία», ωστόσο, στο παρασκήνιο προκάλεσε έναν μικρό χαμό! Της ζήτησε, δηλαδή, τον λόγο τονίζοντάς της πως μια τέτοια συμμετοχή θα της απορροφά όλο τον χρόνο με αποτέλεσμα η ίδια να μένει σύξυλη και μάλιστα απροειδοποίητα, σε σχέση με τη διαχείριση των σόσιαλ μίντια που είναι για εκείνη μια σημαντική δουλειά που της αποφέρει μεγάλα έσοδα μέσω των διαφημίσεων που κάνει. Περισσότερο την ενόχλησε το ότι δεν της το είπε, παρά η συμμετοχή της και όσοι γνωρίζουν την Στεφανίδου ξέρουν πως κάτι τέτοια δεν τα αφήνει να περάσουν έτσι.

Διαβάστε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: