Πώς γλύτωσε από τον “Ορέστη” των τεθωρακισμένων, 40χρονη από τις Φιλιππίνες. Εκατομμύρια γυναίκες, ψάχνουν άρρωστα “κονέ”, μέσα από το διαδίκτυο. Γιατί;

Κοινοποίηση:
xorismeni-kypros-orestis

Ακόμη μία αποκαλυπτική μαρτυρία Φιλιππινέζας φέρνει στο φως της δημοσιότητας, το Omega. Σαραντάχρονη αποκάλυψε ότι ο 35χρονος με το προφίλ Ορέστης την ενοχλούσε επίμονα μέσω διαδικτύου για να γνωριστούν. Η 40χρονη αναφέρει πως για καλή της τύχη δεν έπεσε στη παγίδα του μανιακού δολοφόνου, διαφορετικά τώρα το όνομα της θα βρισκόταν στη μακάβρια λίστα των θυμάτων.

«Μου έλεγε, γειά σου, είμαι ο Ορέστης, είμαι χωρισμένος και δεν του έδωσα προσοχή. Μου είπε να του δώσω τον αριθμό του τηλεφώνου μου και του είπα δεν έχω. Με κάλεσε να τον επισκεφθώ σπίτι του και αρνήθηκα. Με προσκάλεσε για δείπνο, μου είπε να κάνουμε σχέση γιατί ήταν χωρισμένος» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η 40χρονη τόνισε πως το μόνο που ζητά είναι η παραδειγματική τιμωρία του και η εξιχνίαση της υπόθεσης για να διαφανεί εάν υπάρχουν και άλλα θύματα του  μανιακού δολοφόνου, καθώς όπως είπε η ίδια φάνηκε τυχερή που δεν έπεσε στη παγίδα, διαφορετικά το όνομα της θα βρισκόταν στη μακάβρια λίστα.

omegalive.com.cy

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: