Πώς έγινε αυτό; Ο Ηλίας Μόσιαλος έπεισε ανεμβολίαστο ταξιτζή να εμβολιαστεί

Κοινοποίηση:
103916-mosialos21b1280

Και όμως, ο Ηλίας Μόσιαλος τα κατάφερε! Μπήκε σε ταξί του οποίου ο οδηγός ήταν ανεμβολίαστος και φαίνεται ότι κατάφερε να του αλλάξει άποψη.

Αναλυτικά η ανάρτηση Μόσιαλου:

«Μόλις συζήτησα αναλυτικά με ιδιοκτήτη ταξί για τα εμβόλια. Έβρεχε και κολλήσαμε για αρκετή ώρα στην κίνηση στο κέντρο της Αθήνας. Δεν έχει κάνει το εμβόλιο γιατί τρώει πρατόγαλο και χλωροτύρι και θεωρούσε ότι ήταν προστατευμένος. Εξήγησα γιατί δεν είναι.

Θεωρούσε επίσης ότι τα mRNA εμβόλια μένουν στο σώμα μας για πάντα και ίσως προκαλέσουν μακροχρόνιες παρενέργειες. Δεν ισχύει αυτό. Το mRNA μένει στον οργανισμό μας για λίγες ημέρες η εβδομάδες και μετά διαλύεται.

Το ερώτημα με το mRNA και τις μακροχρόνιες επιπτώσεις μου το έχουν θέσει αρκετοί πολίτες τις τελευταίες ημέρες. Χρειάζεται συστηματική ενημέρωση με υπομονή και κατανόηση όλων των ανησυχιών.

Οι περισσότεροι από αυτούς που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο δεν είναι αρνητές η ψεκασμένοι. Δεν είναι σωστά ενημερωμένοι και έχουν εύλογες ανησυχίες.

Νομίζω ότι τον έπεισα να κάνει το εμβόλιο».

mosialos

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Θα γινει στις 7/12/2021 επιτιμος διαδακτορας της ιατρικης στο ΕΚΠΑ.Ετσι, επαληθευται η αρχη των συγκοινωνουντων δοχειων.

  2. αχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχα
    χαχχαχαχαχαχχχαχαχαχαχχαχα
    το ταξί το πλήρωσες;

  3. Ο Εβραίος Ελία Μεσιά λέει ότι τά mRNA εμβόλια τά οποία είναι γενετικα, μένουν στόν οργανισμό μας λίγες μέρες καί μετά διαλύονται.Οποιος πιστέψει τόνΟβριό είναι τής μοίρας τους.
    Γιάννης Λάκων

  4. Σε δούλευε ο ταριφας κ δεν πήρες χαμπάρι Τζίτζι φιογκε σπουδαγμένε πολιτικέ της υγείας!!!!
    Χαχαχαχα τι άλλες μαλακίες μαθήματα θα σοφιστουν οι οβριοι ιδιοκτήτες πανεπιστημίων για να προσελκύσουν τους δοκιμους απατεώνες?

  5. Σιγα μην κυκλοφορεις εσυ με ταξι και χωρις μπατσους ρε Ελια Μοσιαλ..
    Πουλησε αλλου σανο.

  6. Δύο είναι τα τινα! Ή ο ταρίφας ήταν ντιπ για ντιπ και πείστηκε από τις μπούρδες του Μοσιαλου ή έκανε πως συμφωνεί μαζί του για να πάρει και μεγαλύτερο πουρμπουάρ!🥴🤪

  7. Ο/Η μπαρούφες μοσιαλότικες και τραχανοπλαγιώτικες ... λέει:

    και τώρα, θέλεις να πιστέψουμε ότι σου συνέβη αυτό που διηγείσαι και μάλιστα ότι τον έπεισες κιόλας (!!!) … ρε, άντε γύρνα πλευρό και σκέπασε τον κ΄λο σου να μην κρυώνει και πορδοβουλώνει …

  8. Στο τέλος τα γράφει όλα πολλοί δεν είναι σωστά ενημερωμένοι και έχουν ευλογες ανησυχίες,με το βούρδουλα δεν πείθεται ο άλλος όσα πρόστιμα και να του ρίξουν,θέλη υπομονή και σωστή ενημέρωση.

  9. Θεωρούσε επίσης ότι τα mRNA εμβόλια μένουν στο σώμα μας για πάντα και ίσως προκαλέσουν μακροχρόνιες παρενέργειες. Δεν ισχύει αυτό. Το mRNA μένει στον οργανισμό μας για λίγες ημέρες η εβδομάδες και μετά διαλύεται.
    Από που προκύπτει αυτό;;; Ποιες μελέτες το λένε;;; Ποιες βιβλιογραφίες επιστημόνων υπάρχουν σχετικά με την διάλυση των mRNA σε λίγες ημέρες ή εβδομάδες;;;; Φωτίσε μας επιτέλους! Πρατόγαλο και χλωροτύρι για θωράκιση κατά του coivid δεν το σκέφτηκαν ούτε στην τουρκία με τις κολόνιες λεμονιού σαν αντισηπτικό.
    Ο ταξιτζής που έπεισες κύριε Μόσιαλε, είναι τούρκος αγράμματος από το βαθύτερο μέρος της τουρκίας ή Έλληνας πανύβλακας ή εντελώς μυθικό πρόσωπο;;;

Comments are closed.