“Πύρινος” ο πατέρας της 24χρονης: «Επειδή είναι από την Ξάνθη πρέπει να φοράει μαντήλα και μπούρκα;»

Κοινοποίηση:
κτελ ξάνθης

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες μετά το περιστατικό που κατήγγειλε 24χρονη κοπέλα στα ΚΤΕΛ Ξάνθης.

Ο οδηγός ζήτησε από τη νεαρή να κατέβει από το λεωφορείο επειδή πίστευε ότι ήταν… προκλητικά ντυμένη. Η 24χρονη η οποία φορούσε τοπ, ήρθε σε αντιπαράθεση με τον οδηγό, καταγγέλοντας σεξιστική επίθεση.

Σύμφωνα με όσα είπε η 24χρονη της έγινε παρατήρηση και νωρίτερα στα εκδοτήρια, όταν η σταθμάρχης της ζήτησε να φορέσει κάτι άλλο: «Ήταν η πρώτη η οποία με κοίταξε και μου έκανε το πρώτο σχόλιο λέγοντάς μου ότι καλό θα ήταν βάλω κάτι πάνω από αυτό που ήδη φορούσα, διότι ο νόμος αναφέρει πως η ενδυμασία μας στα ΚΤΕΛ πρέπει να είναι ευπρεπής» δήλωσε η νεαρή στο Live News.

Στην εκπομπή μίλησε και ο πατέρας της 24χρονης, ο οποίος αδυνατεί να πιστέψει όσα εκτυλίχθηκαν για το κοντό μπλουζάκι της κόρης του: «Η κόρη μου της λέει: ”δεν το κατάλαβα, δεν μπήκα ούτε σε κάποιο ναό, ούτε σε μοναστήρι, νέο κορίτσι είμαι, φοράω αυτό το τοπάκι, το μπλουζάκι, τι θα πει δεν είμαι ευπρεπώς;” Επειδή είναι πάνω από την Ξάνθη πρέπει να φοράνε όλοι μαντήλες και μπούρκα;» σχολίασε ο πατέρας της νεαρής.

Στη συνέχεια, ο οδηγός υποστήριξε ότι η κοπέλα φορούσε μαγιό και ότι ήταν βρεγμένο, ενώ η σύσταση της έγινε για λόγους υγιεινής: «Το τοπάκι μου του έμοιαζε με μαγιό όπως έλεγε. Ενώ εμείς κατευθείαν απαντήσαμε ότι δεν είναι μαγιό αλλά είναι μπλούζα. Μόλις του είπα ότι δεν έχω κάτι άλλο για να βάλω πάνω από αυτό, πρότεινε να μου φέρει αυτός μία δική του ζακέτα να βάλω» δήλωσε η κοπέλα.

«Φαίνεται ότι δεν είναι μαγιό, φαίνεται ότι δεν είναι βρεγμένο, φαίνεται απ’ τα λόγια του οδηγού που δεν ανέφερε κάτι τέτοιο» συμπλήρωσε ο πατέρας της.
Αξιοσημείωτο ωστόσο είναι το γεγονός, ότι κανένας από τους επιβάτες δεν την υποστήριξε, εκτός από μια άλλη νεαρή, η οποία σχολίασε: «δεν τρέχει και τίποτα, τι έχει η κοπέλα;»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Δηλαδή εκτός της μπουρκας και το τσιτσιδι, δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο… Έτσι κύριε πατέρα;;;; Τς τς τς…

  2. ΓΝΗΣΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ, ΑΦΟΥ ΑΔΥΝΑΤΕΙΣ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ

  3. Η οικογενεια και το σχολειο επρεπε α της διδαξει και να το μαθει οτι ανολογα στον χωρο που θα πας να δαλεξεις και την αναλογη ενδυμασια.ας μην ξεχναμε οτι το ντυσιμο καθε ανθρωπου τον χαρακτηριζει.

  4. Η εκπορνευση του σώματος των Ελληνίδων έχει γίνει νορμ και ρωτάει αυτή ” τι ευπρεπως”. Εκτός από την έλλειψη παιδείας και σεβασμού δεν έχει κανένας επιβάτης την όρεξη να πάρει τον ιδρώτα και τα μικρόβια σου που θα αφήσεις στη θέση.

  5. στα ταξι δεν επιτρεπουμε να μπαινουν χωρις μπλουζα λογο ιδρωτα, κατεβασμα κανονικα ηθελαν και αυτη και ο κοκοβιος

  6. χα χα τα σχολια… οταν οι νεoναζi το παιζουν σεμνοτυφοι :))

  7. ”Στα ωραια λεμε ναι…(οπως λέει και το τραγουδι) εκει στα κτελ πως την εχουνε δει…

  8. Καμαρώνει για τα χάλια της πορνιάρας κόρης του ο βλάκας, στοίχημα πως το αγόρι της που ήταν μαζί της στο επεισόδιο της κάνει γλυφιτζούρι στο σαλόνι κι ο ευτυχής πατέρας καμαρώνει.

  9. ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΟΥΝ “ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟΥΣ”. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΡΚΟΙ ΞΕΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ, ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥΣ . ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.

  10. Να παντρευτει να φυγει απο το σπιτι…νοοτροπια! Εμεις δηλαδη που βγαινουμε στην κοινωνια ευπρεπως, ειμαστε μουσουλμανες; 50 χρονια ψηφιζουν απατεωνες, κλεφτες, ψευτες κλπ τυχαιο;;;

  11. ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ Η ΖΩΗ ΛΑΣΚΑΡΗ Η ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Η ΡΙΚΑ ΔΙΑΛΥΝΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟ ΜΙΝΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1960 ΚΑΙ ΤΟΥ 1970 ΘΑ ΤΙΣ ΠΕΤΑΓΕ ΕΞΩ Ο ΜΥΓΙΑΓΓΙΧΤΟΣ ΜΙΣΟΓΥΝΗΣ ΤΡΑΜΠΑΡΙΦΑΣ;;;
    ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΡΕ ΧΑΜΙΝΙΑ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ;

  12. Ούτε μαντήλα, ούτε μπούρκα, αλλά όχι να ντύνεται και σαν πορνίδιο! Έτσι ΄΄πατέρα΄΄; Σε αυτή τη χώρα αν λέγεται ακόμα χώρα, έχει ξεφύγει τελείως η αίσθηση του μέτρου.

  13. Δυστυχώς τα κριτήρια των Ελλήνων έχουν αμβλυνθεί πολύ. Πάρα πολύ. Και δεν μιλάω για το ντύσιμο αλλά για τον τρόπο δικαιολογίας. Λυπάμαι πολύ τα νεα αγόρια που παντρεύονται και στο τέλος αποδεικνύονται ΧΑΛΒΑΔΕΣ………Τελικά οι σημερινοί άνδρες το σεχ μέσα στο γάμο το πληρώνουν ακριβά. Πάρα πολύ ακριβά……..Και λένε και ευχαριστώ κιόλας. ΧΑΧΑΧΑ. ΧΑΛΒΑΔΕΣ………

  14. Σήμερα κατατέθηκε μήνυση λογικά και αγωγή από τα κτελ Ξάνθης,,, για δυσφήμηση, παράνομη λήψη,προσωπικά δεδομένα και λοιπά,,, ας τα λύσουν στα δικαστήρια ,,, όσο για μαντηλες και μπουρκες τρέχει και θα φάει και από την άλλη πλευρά επίσης μήνυση για την θρησκευτική ελευθερία και λοιπά,,,

  15. «Επειδή είναι πάνω από την Ξάνθη πρέπει να φοράνε όλοι μαντήλες και μπούρκα;» Κανει αντίσταση η κοπελα οικογενειακώς κατα της μουσουλμανοποιησης της πατριδoς της. Φίλελευθερο πνεύμα…..

Comments are closed.