Πύρινος ο καθηγητής Δημήτρης Κούβελας: «Ενώ είμαστε εμβολιασμένοι αυξάνεται η ένταση – Κάτι παράξενο έγινε»

Κοινοποίηση:
Δημήτρης Κούβελας

Στην αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού παρά τους εμβολιασμούς στάθηκε ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας.
Ο καθηγητής υποστήριξε ότι ένας από τους λόγους που βλέπουμε να αυξάνονται τα κρούσματα είναι το lockdown που είχε επιβληθεί, το οποίο, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε δημιούργησε «θυλάκους ανάπτυξης περίεργων μεταλλάξεων του ιού».

Μάλιστα πρόσθεσε ότι το ίδιο ισχύει και για τα εμβόλια, ενώ ήταν ιδιαιτέρως επικριτικός για τα μέτρα που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση για τους ανεμβολίαστους.

«Από τη στιγμή που δεν υπάρχει βιβλιογραφία που να λέει ότι το lockdown κάνει καλό, αυτομάτως μπορεί να είναι ένα μέτρο που κάνει κακό. Και τί βλέπουμε; Βλέπουμε μια αύξηση της θνησιμότητας από όλα τα αίτια που δεν οφείλεται στον Covid-19. Γιατί να μην οφείλεται στο lockdown; Βλέπουμε παράξενες καταστάσεις, ενώ είμαστε εμβολιασμένοι ή έχουμε φυσική ανοσία το 70-80% αντί να μειώνεται η ένταση, αυξάνεται. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάτι παράξενο έγινε;», είπε ο Δ.Κούβελας στο Alert TV.
Μιλώντας για το lockdown και πως αυτό ήταν επί της ουσίας καταστροφικό είπε: «Και άπαντες να εμβολιαστούμε ο ιός θα είναι εδώ και με τα lockdown δεν τον αφήνουμε να κάνει τον κύκλο του. Με τα lockdown προστατεύουμε τον ιό, δεν προστατεύουμε εμάς, δημιουργούμε θυλάκους ανάπτυξης περίεργων μεταλλάξεων του ιού, το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και με τα εμβόλια, γι’ αυτό συζητάμε και είμαστε πολλοί επιφυλακτικοί».

Ο Δ.Κούβελας μίλησε και για τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους και ισχυρίστηκε ότι «ενώ αποδεικνύεται ότι μεταδίδουν και οι εμβολιασμένοι ασχολούμαστε με τους ανεμβολίαστους τιμωρητικά. Δεν το κάνουμε για να σώσουμε ζωές, αλλά για να τους τιμωρήσουμε. Ασχολούμαστε με κάτι άσχετο ενώ ο κόσμος πεθαίνει».

Τέλος έριξε «βόμβα» για τα εμβόλια, τονίζοντας ότι αυτά συνεχίζουν να μην έχουν κανονική άδεια: «Τα εμβόλια συνεχίσουν να έχουν conditional approval και για είναι emergency use, είναι γι’ αυτούς που το έχουν ανάγκη πραγματικά. Τα 2023 θα ολοκληρωθούν οι μελέτες. Το συγκλονιστικό δεν είναι ότι τα κάνουμε στην Ελλάδα, γιατί είμαστε περίεργοι, γίνονται παγκοσμίως αυτά τα πράγματα, φυσικά σε διαφορετική βαρύτητα, είναι πάρα πολύ ζοφερό το περιβάλλον του πλανήτη μας αυτό τον καιρό, δεν ξέρω τι μας περιμένει».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Ακόμη ψάχνονται. Δεν αναφέρουν πόσα αντισώματα πρέπει να έχεις. Άντι να κάνουν υποχρεωτικό το τεστ αντισωμάτων σε όλους κάνουν το εμβόλιο κουτουρού. Ούτε έγινε καμιά έρευνα στα πόσα αντισώματα αντιμετωπίζεται ο κορονοίος.

  2. Οι δόσεις θα γίνονται συνεχώς καποιοι ακόμα δεν το καταλάβανε..

  3. Παίζει περίεργα προσωπικά παιχνίδια ο κύριος Κούβελας. Και με τον Αστυφύλαξ και με τον Χωροφύλαξ. Ο Κούβελας είναι πλήρως εμβολιασμένος και όλη του η οικογένεια επίσης. Ο ίδιος πάτησε το μπόλι και βγαίνει κάθε λίγο και λιγάκι και μιλάει με χρησμούς.

  4. Κυβέλη τραβά κάνε και τη Τρίτη δόση και συνέχισε να πουλάς σανο στους ψεκ

  5. Ρεπορτάζ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ :
    Ρεπόρτερ : Μά καλά κ. Γκέιτς , εσείς πώς από άνθρωπος τής πληροφορικής βρεθήκατε ν’ assholeιστε μέ εμβόλια ;
    Β. Γκέιτς: Μά πάς καλά βρέ κοπέλα μου ; Τά εμβόλια έχουν αυτήν τήν στιγμή απόδοση πάνω από 20%-22% , όπου ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ δέν έχει τέτοια απόδοση σέ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !

    Καί ναί , ό Γκέιτς δέν είναι μ@λ@κ@ς , τήν δουλειά του κάνει καί βγάζει εκκατομύρια -τουλάχιστον! Ούτε κι αυτοί στίς κυβερνήσεις είναι μ@λ@κες γιατί κι αυτοί τήν δουλειά τους κάνουν , εξυπηρετώντας τά συμφέρωντα αυτών . Άρα , σκεφτείτε εσείς ποιός είναι ό μ@λ@κ@ς στήν όλη υπόθεση…(Θού Κύριε , φυλακή τό στόματί μου)

  6. Κρυφοσυστημικος και εμβολιασμενος,άρα κρυφοποδιτσα.Αφου τα λέει αυτός ξεσπάω ανακουφίζομαι και πάω για υπνο,έτσι το πάνε.
    Να ακούτε μόνο αυτούς που δεν τους εμφανίζει κραυγαλέα το σύστημα.

  7. Οι ίδιοι που αύξησαν την επικινδυνότητα και την μεταδοτικότητα του ιού σε εργαστήρια και μετά τον αμόλησαν,οι ίδιοι έφτιαξαν και προωθούν και τα εμβόλια.

  8. Πέρυσι είχαμε λιγότερα κρούσματα διότι γίνονταν και λιγότερα τεστ.

    1. τότε δεν θα έχεις και πρόβλημα..

  9. Τι παράξενο;;; τα εμβόλια μεταλάσουν τον ιό!!!!!!!!!!!!

  10. Ο κ.καθηγητης καλα τα λεει οπως και η κορυφη που λεγεται Ιωαννιδης! Ιατρικη τους αποψη τεκμηριωμενη αλλα αλλο ειναι το κολπο της παγκοσμιοποιησης που στην Ελλαδα το κουμανταρει ο (φ)Λου(φ)λης και τα τσιρακια του που τους πεταει κανα κοκκαλακι!

  11. Δεν είναι καθόλου παράξενο που οι εμβολιασμενοι έχουν μέσα τους τον ιό και τον κολλάνε μεταξύ τους πάλι και γίνεται πιο δυνατός ο κορονας…

  12. με λιγα λογια τα μετρα που επιβαλουν αποσκοπουν στην διαιωνιση της καταστασης την συνεχισης των δοσεων της γονιδιακης θεραπειας και οτι αλλο βγει απο τις φαρμακοβιομηχανιες μας βαζουν σε ενα φαυλο κυκλο που εξοδο δεν εχει αυτα για οσους εχουν αλλη αποψη ας το σκεφτουν περισσοτερο κοροιδια σε ενα λαο που δυστηχως δεν καταλαβαινει ακομη και τωρα .

Comments are closed.