Πόσο υποτακτικοί παίζει να είναι! Ο Μπακογιάννης τίμησε τον Κάρολο που η χώρα του έχει κλέψει τα μάρμαρα του Παρθενώνα(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
karolos-mpakogiannis

Ο Δήμος Αθηναίων αποφάσισε να τιμήσει τον πρίγκιπα Κάρολο με το χρυσό μετάλλιο αξίας της Πόλεως των Αθηνών, το οποίο παρέλαβε από τον Κώστα Μπακογιάννη.

Ο Ουαλός πρίγκιπας κατά τη διάρκεια της τελετής αναφέρθηκε στους στενούς δεσμούς που υπάρχουν μεταξύ της Μεγάλης Βρετανίας και της Ελλάδας ενώ ο Δήμαρχος Αθηναίων μίλησε για τη σημαντική συμβολή της Αγγλίας στην Επανάσταση του 1821.

Ο κ. Μπακογιάννης αφού ευχαρίστησε τον πρίγκιπα Κάρολο για τη βοήθεια της χώρας του προς την Ελλάδα έδωσε έμφαση στον αγώνα του λόρδου Βύρωνα που έχασε τη ζωή του στο Μεσολόγγι.

Αμέσως μετά την απονομή ο δήμαρχος Αθηναίων και ο πρίγκιπας Κάρολος, συναντήθηκαν με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου της Ελλάδας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης υπέγραψαν το χάρτη αειφορίας «Terra Carta» μια πρωτοβουλία του πρίγκιπα της Ουαλίας που θέτει τη βιωσιμότητα στη καρδιά του ιδιωτικού τομέα και προάγει τη συνεργασία του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα για τοπ σκοπό αυτό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Το μελανιασμενο χέρι του το είδε κανείς? Με όρρο ζει ο σατανάς….

  2. Αν καταλαβαται τη υπεγραψε ο λουστρακος βουτηρομπεμπες που εχουμε για δημαρχο Αθηναμπουλ με τον Καρολο πεσται και σε μενα

  3. Και να τα παίρναμε πίσω τι θα γινόταν ;;; Θα τα νοίκιαζε η υπουργαρα του η Μενδώνη για εκατό χρόνια σε μουσεία ανά τον κόσμο . Εδώ τσιμεντωσε την Ακρόπολη , και έκλεισε τον λόφο της Αμφιπολης …. Το εργαστήρι του Φειδίας βρίσκεται κάτω από ιδιωτικό πάρκινγκ , και ο χώρος όπου βρίσκονταν τα οστά των νεκρών από την μάχη του Μαραθωνα ανήκει στον βαρδινογιαννη . Για να μην μιλήσουμε για το δημόσιο σήμα . Δεν αξίζει σε κράτος διεφθαρμένων αρουραίων να κατέχει έργα πολιτιστικής κληρονομιάς ενός αλλου ένδοξου λαού που κατοίκησε και μεγαλούργησε σε αυτήν την χώρα.

  4. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΝΤΟΡΟΓΙΟΣ ΤΗΣ ΦΑΜΗΛΙΑΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΒΟΡΓΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ….ΑΛΟΙΜΟΝΟ Ο ΚΗΡΙΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑΚΙΑΣ ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΟΥΛΗΣ Ο ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΚΑΝΑ ΣΤΕΝΟ ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΥΡΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ……Ο ΑΚΡΗΒΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΝ ΜΕΣΟ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΚΡΟΙΒΟΤΕΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΚΑΦΡΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΔΗΜΟΤΟΜΠΑΤΣΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΟΧΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΑΙ………………………….

Comments are closed.