Πόσο… Μονογυιού αντέχετε; “Τα Σκόπια μας”, “έχω πάρει ευλογία για αυτό το πράγμα”, “που θα πάει ο… πολιτικός μας”… (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
monogioy_

Εδώ και λίγες ημέρες, έχει γίνει viral η ομιλία που πραγματοποίησε στη Βουλή για τα υδατοδρόμια η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού.

Όπως φαίνεται από το βίντεο, κατά την ομιλία της στη Βουλή για τα υδατοδρόμια, η κυρία Μονογυιού εμφανίστηκε μάλλον… απροετοίμαστη, καθώς διάβαζε συνεχώς από το χαρτί που είχε μπροστά της, έκανε παύσεις, μπέρδευε τα λόγια της και… γύριζε τις σελίδες ανά δευτερόλεπτα, λες και η κάθε μία από αυτές είχε γραμμένη μόνο μία πρόταση.

Όμως, υπάρχουν και… άλλα!

Δείτε μερικά από τα “μαργαριτάρια” της! Και ναι, αυτή είναι βουλευτής!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΆΠΗΡΗ. αν έχει δυσλεξία τι βγαίνει σε κανάλια, σε συνέδρια, στο βήμα κοκ. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει πάρει πρέφα τι γίνεται.

  2. Πολύ καλό το videaki… Και το μοντάζ… Μπράβο τσακάλια! Όσο για την όμορφη ξανθή.. το νου της.. ο billis απλώνει….

  3. Δείξτε κατανόηση. Είναι άτομο με ειδικές ανάγκες….

  4. Αυτοι που την ψηφισαν ειναι καλυτεροι ???
    Εικονα σου ειμαι κοινωνια και σου μοιαζω…………

  5. Έχει δυσλεξία η κοπέλα τι να κάνει; Να πεσουμε να την φάμε τωρας

  6. Ατσα το αλάνι ο γνήσιος Ακου λεσι όσο σιχαμα και εάν εισαι θα ρθει η μέρα που το καρότο δεν θα σε φθάνει

  7. Ναι η κοπέλα έχει κάποιο πρόβλημα στην ομιλία μπορούμε να το κρίνουμε αλλά θεωρώ ανήθικο και άτιμο να τη βρίζουμε χυδαία χωρίς να ξέρουμε την αιτία.
    Υπόψιν μακριά από μένα το σιχαμένο κόμμα που στηρίζει.

  8. Φυσική ξανθιά. Φαίνεται με I.Q >20 επιπέδου (λαθρο) πιθήκου. Ηλίθιοι, ψηφίστε την ξανά……

    1. Καραγκιόζη εσύ που λες ότι οι ξανθιές και ενδεχομενκς οι ξανθοί έχουν χαμηλό IQ μαθε ότι οι Έλληνες ήταν ξανθοκαρινοι και είχαν υοερπολιτισμο, ένα μικρό ποσοστό ήταν μελαχρινό, τώρα που γυνατε μελαμψοι και μελαχρινή όλοι είδαμε τι IQ έχετε, ο σιμητης πως μηλαγε; ξεχάσατε; και ήταν και μορφωμενος τοι ίδιο και ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου του ίδιο και ο βαρουφακης που δεν ήξερε το το όνομα του γράφετε με 2 ν

      1. Καλά χαλάρωσε που κόντεψες να κάνεις διδακτορικο. Σίγουρα κάποια μύγα εχεις

  9. Άντε την κοπέλα να την δούμε και πρόεδρο Δημοκρατίας στην χώρα μας . Έχει όλα τα προσόντα !

  10. ΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΡΙΛΕΡ ,ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ . ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ . ΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ (ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ) ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΡΟΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ Ο ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ. ΔΙΩΞΤΕ ΤΗΝ ΧΤΕΣ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!! ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.

  11. Ειναι υπακουη,ψηφιζει παντα την γραμμη του κομματος,ειναι ναζιαρα και βαθια θρησκευομενη.Αρκουν αυτα για να ειναι βουλευτης το κοριτσι.Εκτος αν προτιματε λαμογια τυπου Παπαδημουλη,Παπαντωνιου και Λιαπη.Το οτι εχει ενα θεμα με την επεξεργασια κειμενου,λυνεται ευκολα με καποια φροντιστηρια.Εδω εμαθε καποια αγγλικα ο απιστευτος Τσιπρας.Δεν θα μαθει η Μονογυιου κατανοηση κειμενου?

    1. Άμα είναι αυτή θρησκευόμενη εγώ είμαι ο Πάπας. Εκτός αν εννοείς πως είναι προσκυνήτρια στη Μύκονο.

    2. ΕΧΕΙΣ ΚΑΙΡΟ ΜΟΥΛΕ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ Ε; ΣΕ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ…

      1. Σε μενα απαντας ρε λεχριτη?Κοιτα να βγαλεις πρωτα την σβαστικα απο την σουφρα σου και ελα μετα με την οπισθεν.Ξηγαω πολυ καλα τα ονειρα σε ξεφτιλες σαν εσενα..

        1. ΣΩΠΑ ΡΕ ΒΟΘΡΕ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ. ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ HOTSPOT ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΝΕ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΣΟΥ. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΟΥΛΕ ΒΟΘΡΕ.

    3. Ποσό καθυστερημένος μπορεί να είσαι ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ ΝΔΟΥΛΗ;

Comments are closed.