Πόσα παίρνει ένας διευθυντής ιδιαίτερου γραφείου υπουργού; Κλάμα! 2.255 ευρώ για… ημερολόγια! Όταν τα έγραφε το Μακελειό για τον Κώστα…

Κοινοποίηση:
banner-diaygeia

Πόσα παίρνει ένας διευθυντής ιδιαίτερου γραφείου υπουργού;

Δουλέψτε εσείς και πάρτε τον βασικό μισθό… Ή, να έχετε δουλέψει 33 έτη και να παίρνετε ψίχουλα. Όμως, οι διευθυντές των ιδιαίτερων γραφείων των υπουργών, αμείβονται με χρυσάφι. Για να κάνουν τι; Για να πηγαίνουν π.χ. ταξιδάκια και να παίρνουν και περισσότερα χρήματα. Για παράδειγμα, πάρτε την νέα διευθύντρια του ιδιαίτερου γραφείου της Ζαχαράκη (υφυπουργός Τουρισμού για όσους δεν το ξέρετε), η οποία πλέον ανήκει στο μισθολογικό κλιμάκιο 19, δηλαδή 2.154 ευρώ έχοντας προϋπηρεσία… 33 έως 38 έτη! Γελάστε ελεύθερα…

 

 

 

zaxaraki_

 

 

 

Όταν τα έγραφε το Μακελειό για τον Κώστα

Η εφημερίδα «Μακελειό» ήταν η πρώτη που εδώ κι πολύ καιρό έγραψε για τον Πάτση και τον Δήμο της Αθήνας που του διέγραφε τα πρόστιμα με υπογραφή Μπακογιάννη. Όλα καλά. Κάποια στιγμή, ο Κώστας ο Μπακογιάννης, είχε βγει και είχε μιλήσει με το χειρότερο τρόπο για την εφημερίδα «Μακελειό». Για να δούμε τώρα, τι έχει να πει στους φανατικούς θαυμαστές του και τους λαμπρούς δημοσιογράφους που λατρεύει και τον λατρεύουν για την υπόθεση Πάτση. Ο λαλίστατος, που θεωρεί τον εαυτό του ήδη «πρωθυπουργό» με μεγάλη προίκα το γήπεδο του Παναθηναϊκού! Έρχονται και άλλα! Και άφησε πλέον την καραμέλα… «Μακελειό». Έλιωσε κύριε Δήμαρχε των πειραμάτων που θα πληρώνουν για χρόνια οι Αθηναίοι!

banner-diaygeia PATSHS

 

 

Κλάμα! 2.255 ευρώ για… ημερολόγια!

Δεν υπάρχουν λόγια! Κυρίες και κύριοι, στο υπουργείο Τουρισμού, αγόρασαν ημερολόγια του 2023 για τις ανάγκες του υπουργού (!), δίνοντας 2.255 ευρώ! Τι ημερολόγια ήταν αυτά; Από χρυσάφι «κεντημένα»; Ρε που πάνε τα λεφτά… Τουλάχιστον, να παίρνατε την 49η έκδοση του θρυλικού ημερολόγιου της Pirelli που έχει σαν σύνθημα το: «Love Letters to the Muse»… Ανάμεσα στις πρωταγωνίστριες ήταν και η Μπέλα Χαντίντ!

TOYRISMOS-IMEROLOGIA

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ”ΔΙΑΥΓΕΙΑ” Ίσως η μεγαλύτερη ΑΠΑΤΗ. Πέρα ως πέρα ως πέρα ως πέρα Παραπλανητικό και ψευδές.

  2. Κατά τα άλλα εγκληματική οργάνωση ήταν η Χρυσή Αυγή κι όχι ο Κούλης και η παρέα του. Κατά τα άλλα για τα συστημικά ΜΜΕ ο Παπαδόπουλος ήταν χούντα,αλλά όχι ο Κούλης και ΣΙΑ.

  3. Τοσα λαμβανει και ενας καθηγητης Παν/μιου με 30 και χρονια υπηρεσιας, πολυχρονες σπουδες, διδακτορικα ,εργασιες,και αλλα πολλα.Γιατι λοιπον να σπουδασει κανεις στα συνηθη παν/μια?Αρκει να εγγραφει σε ενα κομματικο παν/μιο ενος κομματος εξουσιας και να φτιαχνει καφεδες…Ετσι, θα εχουμε αναπτυξη και προοδο..

  4. Εχετε δει τις τιμες απο Luis vuitton η Hermes ? Δεν χρειαζεται να ειναι απο χρυσο φιλε Στεφανε .Πετας και κανα 2 διαμαντια πανω και στοιχιζουν ανα θες και πολλες χιλιαδες ευρω. Αυτο το ποσο ειναι μηδαμινο αν θες να αγορασεις κατι πολυ σουπερ.

Comments are closed.