«Πόρτα» του Πόνσε στην Σπόρτινγκ!

Κοινοποίηση:
Εζεκιέλ Πόνσε

Η πιο «καυτή» εσωτερική υπόθεση της ΑΕΚ – στο πλαίσιο του προγραμματισμού εν όψει της νέας σεζόν – ακούει στο όνομα Εζεκιέλ Πόνσε.

Ο Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Ρόμα, πραγματοποιεί εκπληκτική σεζόν, αποτελώντας την ποιοτικότερη επιθετική λύση της «Ένωσης».

Με όπλο το πολύ αξιόπιστο επιθετικό του ταπεραμέντο, ο «Λάτιν» φορ είναι λογικό να προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων κορυφαίων ευρωπάικών πρωταθλημάτων,
Κάτι, όπου άλλωστε μαρτυρούν τα 20 τέρματα που έχδι σημειώσει ο 22χρονος επιθετικός.

Εκτός όμως από την ΑΕΚ που θα δώσει…μάχη και θα εξαντλήσει τις πιθανότητες να τον κρατήσει στο ρόστερ της, ο 22χρονος ποδοσφαιριστής «κυκλοφορεί» αυτή την περίοδο και στα στρατόπεδα άλλων ομάδων.

Δημοσίευμα της «Corriere Dello Sport» ανέφερε ότι για τον Πόνσε υπάρχει ενδιαφέρον από την Μπόκα Τζούνιορς και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Παρεμπιπτόντως, η πορτογαλική ομάδα όχι απλά ενδιαφέρεται, αλλά φρόντισε να κάνει διερευνητική κρούση προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή τον περασμένο Μάρτιο, χωρίς ωστόσο να βρει πρόσφορο έδαφος.

Το μήνυμα που έχει στείλει η πλευρά του Πόνσε προς τις αγορές και τους μάνατζερ ς είναι ξεκάθαρο. Κι έχει να κάνει με την πρόθεσή τους να μην ασχοληθούν
σε καμία συζήτηση πριν από την λήξη των υποχρεώσεων του Αργεντινού ποδοσφαιριστή με την ΑΕΚ και το ξεκαθάρισμα του τοπίου με την Ρόμα που διατηρεί τα δικαιώματά του μέχρι το 2020.

Και η προοπτική της επιστροφής του στη Ρόμα και της συμμετοχής με τους «τζιαλορόσι» στο Καμπιονάτο, κάθε άλλο παρά αδιάφορο τον αφήνει από την στιγμή που η ιταλική ομάδα ποντάρει πάνω του και τον συμπεριλάβει στα πλάνα της για τη νέα χρονιά.

Επί του παρόντος πάντως, ο ίδιος φροντίζει να βάζει «φρένο» και να μην εμπλέκεται σε καμία μεταγραφική κουβέντα αναφορικά με το μέλλον του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: