Πόρος: Πυρά από τον Δήμαρχο κατά της Αστυνομίας για την έκρηξη κρουσμάτων κορωνοϊού στο νησί (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Αίσθηση προκαλούν τα όσα δήλωσε ο δήμαρχος Πόρου, Γιάννης Δημητριάδης, κατηγορώντας την αστυνομία για απραξία και ανοχή στις παραβάσεις, παρά τις επίμονες προειδοποιήσεις του.

 

Το νησί του Αργοσαρωνικού είναι το πρώτο στο οποίο επιβάλλονται τέτοια μέτρα και μάλιστα εν μέσω κορύφωσης της τουριστικής περιόδου. Μάλιστα, εκεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από τις 28 Ιουλίου υπάρχουν 24 επιβεβαιωμένα κρούσματα, ενώ αναμένονται τα τεστ 130 ανθρώπων. Οι περιορισμοί τέθηκαν σε ισχύ από σήμερα στις 6 το πρωί, ενώ τα είχε ανακοινώσει από χθες ο ίδιος ο Γιάννης Δημητριάδης, αναφέροντας ότι τα είχε καθορίσει με δική της πρωτοβουλία η δημοτική αρχή. Το πρωί της Παρασκευής ο δήμαρχος Πόρου «άστραψε και βρόντηξε» καταγγέλλοντας ότι η αστυνομία, εμμέσως πλην σαφώς, δεν έκανε τη δουλειά της τις προηγούμενες ημέρες.

Σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ανέφερε ότι τα μέτρα αναγκάστηκε να τα προτείνει η δημοτική αρχή, καθώς δεν έκανε τη δουλειά της η Αστυνομία, υποστηρίζοντας ότι είχε μεταδοθεί μία γενικότερη στάση «μη παρέμβασης» στα στελέχη που υπηρετούν στο νησί.

Επισήμανε ότι είχε κάνει γραπτή καταγγελία προς τους αρμόδιους εδώ και πάνω από έναν μήνα για την κατάσταση που επικρατούσε στο νησί, προσθέτοντας ότι «όταν αναγκάζονταν από την υπερβολική πίεση που ασκούσα με έγγραφα πιο ψηλά, έκαναν ελέγχους, αλλά δεν έγραφαν παραβάσεις. Εφάρμοσαν κάποιους νόμους του 1980 λες και ήμασταν πέρυσι ή πρόπερσι.

Απλώς έλεγε ότι βρήκε πέντε, είκοσι καρέκλες παραπάνω και τίποτε άλλο». Σύμφωνα με τον δήμαρχο, όταν δεν υπάρχει καταγραφή (πρόστιμα κ.λπ.) της παράβασης, τότε οι παραβάτες δεν συμμορφώνονται.

Γεμάτα φεύγουν τα καράβια – Τρόμος για πιθανά νέα lockdown μέσα στο Σαββατοκύριακο
Μπορεί στην κυβέρνηση να υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τις περιοχές που είναι στο «κόκκινο», όπως η Αττική, η Θεσσαλονίκη, η Καβάλα, η Αλεξανδρούπολη, ωστόσο, το δεύτερο κύμα της μεγάλης φυγής των αδειούχων του Αυγούστου, καθώς και η κίνηση του τριημέρου, έχουν προκαλέσει μεγάλο πονοκέφαλο με τον φόβο να εμφανιστούν νέες εστίες μόλυνσης να είναι ορατός.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, υπάρχουν 20 περιφερειακές ενότητες στη χώρα που αναφέρουν κρούσματα. Εκτός από την Αττική και τη Θεσσαλονίκη κρούσματα παρουσιάζουν: Αργολίδα, Αχαΐα, Έβρος, Ηλεία, Θεσπρωτία, Ιωάννινα, Καβάλα, Κέρκυρα, Κιλκίς, Κοζάνη, Κορινθία, Κυκλάδες, Λάρισα, Μαγνησία, Πέλλα, Μεσσηνία, Χαλκιδική και Χανιά.

Δείτε το θέμα όπως μεταδόθηκε από το Open Tv:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ο τουρισμός φέτος στην Ελλάδα έπρεπε να είναι καθαρά και μόνο εσωτερικός. Το ότι είχαμε ελάχιστα κρούσματα όλο αυτό των καιρό οφείλεται στην υπευθυνοτητα των πολιτών που σεβαστηκαμε και πειθαρχησαμε στις οδηγίες των ιδιωτικών. Αλλά από την στιγμή που ανοίξαμε τα σύνορα χωρίς να υπάρχει εμβόλιο ήταν επόμενο να συμβεί αυτό.

  2. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΦΗΝΑΝ ΜΙΛΟΥΝΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΘΩΣ Κ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ Κ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΝΙΚΗΣ,ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΕΙΛ Κ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΛΟΙ Κ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Κ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ Κ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Κ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ Ο ΑΣΤ.ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΘΕΣΝΙΚΗΣ Κ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΘΕΣΝΙΚΗΣ,ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ Κ ΤΑ ΤΖΙΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΛΕΟΦΩΡΕΙΑ Κ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΑΣ,ΚΑΝΤΕ ΑΓΩΓΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

  3. Για να καταγγέλλει ότι η αστυνομία αδιαφορούσε μήπως πρέπει να ψαχτεί από την εσωτερική τους υπηρεσία;
    Ποιοι ωφελήθηκαν από την $αδιαφορία$ της αστυνομίας; Κάποιες ΕΔΕ ή προανακρισούλες ίσως; Ή μήπως στο επιτελικό κράτος τα δικά μας αστυνομικά παιδιά και μαγαζιά έχουν το δικαίωμα στην παρανομία; Θα περιμένουμε την αλλαγή των νυν κυβερνώντων για να δούμε μήπως και εδώ υπάρχουν κασέτες αντίστοιχες των λαμόγιων στο Μάτι. Για να χτυπιέται ο Δήμαρχος για την αδιαφορία της αστυνομίας……και με έγγραφα……μυρίζομαι κάποιοι είχαν μεγάλες οικονομικές δυσκολίες…..

  4. ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΑΜΕΛΕΙΑ, ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ Κ.Λ.Π Κ.Λ.Π

  5. Τι δεν καταλαβαίνετε? Όλα φτιαχτά είναι, θρησκευτικός και οικονομικός πόλεμος είναι,

  6. Αυτους που εκαναν παρτι να τους κλεισουν μεσα με την κατηγορια πως εθεσαν την δημοσια υγεια σε κινδυνο και να τους βαλουν ν αποζημειωσουν ολες τις επιχειρησεις που θα παθουν ζημια..Η ανευθυνοτητα και η μαλακια πρεπει να πληρωνονται επιτελους…Οι πολλοι υποφερουν και καταστρεφονται για τις μαλακιες του καθε ανευθυνου και του καθε κακομαθημενου…Αλιμονο μας με τον ιο και θα φταιμε εμεις!!!

Comments are closed.