Πόλη – φάντασμα η Νέα Αγχίαλος μετά τις εκρήξεις και την εκκένωση

Κοινοποίηση:
ΖΗΜΙΕΣ

Με ερειπωμένη πόλη μοιάζει η Νέα Αγχίαλος μετά τις εκρήξεις και την εκκένωση της περιοχής για να μην κινδυνεύσουν ζωές. Οι εκρήξεις στην αποθήκη πολεμικού υλικού της Πολεμικής Αεροπορίας προκάλεσαν ωστικό κύμα και αυτό με τη σειρά του έσπασε βιτρίνες καταστημάτων και κατέστρεψε προσόψεις σπιτιών.

Όπως μπορείτε να δείτε στο οδοιπορικό της ΕΡΤ, οι αυλόπορτες είναι ανοιχτές και μαρτυρούν ότι κάτι άσχημο συνέβη στην πόλη που γνώρισε εκκένωση όμοια με αυτή που γίνεται σε περιόδους πολέμου.

«Η πόλη άδειασε από χθες και σιγά σιγά επιστρέφουν ορισμένοι για να δουν από κοντά τις ζημιές που έχουν υποστεί. Οι κάτοικοι εγκατέλειψαν τη Νέα Αγχίαλο στις 18:00 το απόγευμα και έφυγαν με ότι μέσο μπορούσαν, αφήνοντας πίσω τους τα αυτοκίνητά τους» σημείωσε ο δημοσιογράφος Μάκης Νασιάδης.

«Με τις εκρήξεις πολλοί έφυγαν ξεχνώντας να κλειδώσουν τα σπίτια τους», τόνισε ο ίδιος.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ας ελπίσουμε το άθλιο κράτος μας να προστατεύσει τις περιουσίες των πολιτών από διάφορες …..ευπαθείς ομάδες, οι οποίες συνηθίζουν να κλέβουν και τώρα θα είναι έτοιμες για λεηλασίες περιουσιών, το λεγόμενον αλβανιστί πλιάτσικο, δεδομένου ότι τα σπίτια θα είναι απροστάτευτα ή θα έχουν σπασμένες πόρτες. Θα πρέπει να έχουν τον νου τους οι αστυνομικές δυνάμεις, διότι οι …ευπαθείς ομάδες – που είναι οπαδοί της ….Ρόμα – καραδοκούν.
    Όταν είχε γίνει ένας τρομακτικός σεισμός της τάξεως 7,9 Ρίχτερ (εάν θυμάμαι καλά) στην Ρουμανία επί εποχής Τσαουσέσκου, πυροβολούσαν επί τόπου τους άρπαγες και λαφυραγωγούντας.

Comments are closed.