Πόλεμος δηλώσεων βιομηχάνων και Τσίπρα στην πλάτη των συνταξιούχων

Κοινοποίηση:
fessas

Απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα έσπευσε να δώσει ο Πρόεδρος του ΣΕΒ, Θεόδωρος Φέσσας, κάνοντας λόγο για διγλωσσία, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι νομοθετεί με τρόπο που αποθαρρύνει τους επενδυτές.

Ο Φέσσας προειδοποιεί πως «την στιγμή που η χώρα αναζητά επενδύσεις και συνεννόηση, η κυβέρνηση νομοθετεί κατά τρόπο που αποθαρρύνει τους επενδυτές».

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά «ένα τελευταίο παράδειγμα είναι το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας που συζητείται στην Βουλή, με διατάξεις που βρίσκουν αντίθετους εργοδότες και εργαζόμενους. Ταυτόχρονα», συνεχίζει ο Πρόεδρος του ΣΕΒ, «επιχειρείται να διχασθεί η επιχειρηματικότητα σε “καλούς” και “κακούς”».

Τι είχε δηλώσει ο Τσίπρας

Υπενθυμίζεται πως τη Δευτέρα ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της ετήσιας ΓΣ του ΣΒΒΕ είπε μεταξύ άλλων : «Θα συμβούλευα τον ΣΕΒ να μην εκτίθεται, υιοθετώντας τις θέσεις της αντιπολίτευσης και εκφράζοντας θέσεις αμιγώς πολιτικές. Είναι ενδιαφέρον το γεγονός, ότι ο ΣΕΒ έρχεται σχεδόν πάντα να υπερθεματίσει για κάθε αντικοινωνικό και αντιαναπτυξιακό μέτρο, εν προκειμένω για την περικοπή συντάξεων».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: