“Πόλεμος” ανεμβολίαστων υγειονομικών – ΙΣΑ μετά τη στήριξή του στον Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη

Κοινοποίηση:
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Ανακοίνωση με την οποία καταφέρονται του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, εξέδωσαν οι υγειονομικοί υπάλληλοι που είναι κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού για τον κορωνοϊό. Αιτία; Η ανακοίνωση του ΙΣΑ που τάχθηκε στο πλευρό του Θανάση Πλεύρη για “διατάραξη οικογενειακής γαλήνης”.

Αναλυτικά:

Οι υγειονομικοί υπάλληλοι που τάσσονται κατά της υποχρεωτικότητας των ιατρικών πράξεων και που αντιστέκονται σθεναρά στη νέα λογική που επιβάλλει την ιατρική δια της βίας στον άνθρωπο, καταδικάζουν τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών για την απαράδεκτη στάση του όλους αυτούς τους μήνες κατά τους οποίους τα μέλη του διοικητικού του συμβουλίου δεν επέδειξαν τη στοιχειώδη συναδελφική ευαισθησία να διατυπώσουν έστω και μία απλή δήλωση συμπαράστασης για τους συναδέλφους υγειονομικούς που τελούν δέκα μήνες τώρα σε αναστολή.

Αντιθέτως η ευαισθησία του ΙΣΑ ξεχείλισε για τον αναξιοπαθούντα υπουργό υγείας του οποίου διαταράχθηκε η οικογενειακή γαλήνη.

Αυτά στα οποία αναφέρεται ο ΙΣΑ γενικά κι αόριστα ως “διεκδικήσεις κοινωνικών ομάδων”, και ως “αντιδημοκρατικές πράξεις”, σαν να μην γνωρίζει τίποτα για την υπόθεση, είναι η υπεράσπιση της ιατρικής αυτονομίας, η οποία καταστρατηγήθηκε τους τελευταίους μήνες με τη στρατολόγηση των επιστημόνων υγείας σε μια εμβολιαστική φρενίτιδα που δεν αξίωσε εξαίρεσης ούτε τα κατοικίδια και η οποία αυτονομία ποδοπατείται ολοκληρωτικά με την εισαγωγή του νέου νόμου για το ΕΣΥ.

Με το νόμο αυτό ο επιστήμονας υγείας χάνει αμετάκλητα το δικαίωμά του στην επιστημονική άποψη και επιλογή και γίνεται δέσμιος και όργανο εφαρμογής άκαμπτων ιατρικών πρωτοκόλλων τα οποία δεν θα έχει κανένα περιθώριο να παρακάμψει, έστω και αν αποδειχθούν επιζήμια για τον ασθενή.

Η τυφλή υπακοή που επέβαλε το ιατροφασιστικό κατεστημένο με τον εμβολιασμό για το νέο κορωνοϊό ήταν μόνο η εισαγωγή σε αυτό που θα ακολουθήσει:

Ο επιστήμονας υγείας θα υποτάσσεται πλήρως στις επιταγές της φαρμακοβιομηχανίας, της ιδιωτικής υγείας και των πολιτικών σκοπιμοτήτων και διαπλοκών.

Άραγε τα μέλη του ΔΣ του ΙΣΑ δεν έχουν διαβάσει το νέο νόμο;

Η πλήρης ιδιωτικοποίηση της υγείας που περαιτέρω προβλέπεται μέσα σε αυτό το νόμο, δεν τους προβληματίζει καθόλου;

Θεωρούν ότι η απώλεια του αυτονόητου δικαιώματος σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που θα μετατραπεί σε προνόμιο ορισμένων, δεν θα διαταράξει την γαλήνη και την ηρεμία χιλιάδων οικογενειών;

Ο ΙΣΑ δεν μπορεί να προφασίζεται άγνοια.

Οι υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικότητας έχουν ενημερώσει διεξοδικά για τα ως άνω αναφερόμενα, μέσω επιστολών όλους τους ιατρικούς συλλόγους της χώρας εδώ και μήνες.

Υπάρχει στους ιατρικούς συλλόγους κάποιο υποτυπώδες αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ή εξαντλείται αυτό μόνο επάνω σε δακρύβρεχτες δηλώσεις συμπαράστασης προς πολύπαθους υπουργούς;

Να υπενθυμίσουμε στα μέλη του ΔΣ του ΙΣΑ Αθηνών ότι ουδείς ασχολήθηκε με τη διατάραξη και την καταστροφή της οικογενειακής εστίας χιλιάδων υγειονομικών, όταν καταδικάστηκαν οι ίδιοι, οι οικογένειές τους και τα παιδιά τους σε αργό θάνατο από ασιτία.

Η υποκρισία όμως του ΙΣΑ Αθηνών ξεπερνάει τα όρια, όταν μετά από τόσους μήνες οργανωμένων παρεμβάσεων των υγειονομικών κατά της υποχρεωτικότητας προς κάθε φορέα και προς πάσα κατεύθυνση, ώστε να διευκρινιστεί ακριβώς ποιοι είμαστε και τι διεκδικούμε, παλινδρομεί και υιοθετεί ξανά τον φθηνό όρο “αντιεμβολιαστές” κατά το πρότυπο του υπουργού που καθώς φαίνεται του έχουν τελειώσει οι πρωτότυπες ιδέες.

Αγαπητά μέλη του ΔΣ του ιατρικού συλλόγου Αθηνών

Σας βαραίνει τεράστια συνευθύνη για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας λόγω του θεσμικού σας ρόλου.

Το ακαταδίωκτο, όσο κι αν επεκταθεί, δεν θα σας προστατεύει για πάντα.

Εσείς μπορεί να προφασίζεστε ότι δεν γνωρίζετε ποιοι είμαστε ή να μας μπερδεύετε με κάποιους άλλους, εμείς όμως σε κάθε περίπτωση ΔΕΝ θα σας ξεχάσουμε.

Μετά τιμής

Οι έκπτωτοι συνάδελφοί σας…

Υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικότητας

…και λοιπό προσωπικό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΔΙΟΡΘΩΣΗ. Πρόεδρος τού ΙΣΑ (Ιατρικου Συλλόγου Αθηνών) είναι ό Πατουλης καί τού Πανελλήνιου Ιατρικου Συλλόγου (ΠΙΣ) ό Εξαδακτυλος.Ετσι εξηγειται ή μή στήριξη τών υγειονομικών από τόν ΙΣΑ.

  2. Υπάρχει και Πανελλήνιος Ιατρικός Συλλογος εκτός απο τον ΙΣΑ, μέ Πρόεδρο τόν Πατουλη.. Αυτοί Τί λένε ;

  3. Ρε εργατοπατέρες του εμβολίου, για τα παιδιά των υγειονομικών που πεινάνε εξαιτίας του πλεύρη νοιαστήκατε; Πλεύρη δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Αίσχος υποκριτές.

  4. Συγχαρητήρια στους ΜΟΝΟΥΣ ελευθέρως συνείδησης Έλληνες πατριώτες! Υποκλίνομαι στο θάρρος και στη λεβεντιά σας και ελπίζω εξαιτίας σας σε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας

Comments are closed.