Πως τα φέρνει η ζωή! Καλούν την ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗ ΕΜΑΚ που «αποδεκάτισαν» για το εμβόλιο να βοηθήσει στην Αρχ. Ολυμπία [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
emak

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τοπικά μέσα ενμηέρωσης, οι πυροσβέστες καταβάλλουν υπεράνθρωπη προσπάθεια να ανακοπεί το μέτωπο στην Αρχαία Ολυμπία, προκειμένου να μην περάσει στον Κρόνιο Λόφο, ενώ οι φλόγες «αγγίζουν» τον ιερό χώρο.

Επιπλέον, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, ενδεικτικό της σοβαρότητας της κατάστασης είναι ότι δόθηκε εντολή στην περιοχή να σπεύσει μονάδα της ΕΜΑΚ Πάτρας.

Πρόκειται για την υπηρεσία από την οποία η κυβέρνηση έδιωξε εκπαιδευμένους πυροσβέστες, επειδή δεν ήθελαν να κάνουν το εμβόλιο!!!

Πως τα έφερε όμως η… μοίρα και τώρα χρειάζονται την συμβολή της!!!

Στιγμή ντροπής για την κυβέρνηση Μητσοτάκη!

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Κάτσε δεν γέμισε ακόμα η τσέπη ..δεν διορίστηκαν όσοι θα έπρεπε…έχουμε μέλλον ακομα…αυτοί…όχι εμείς..εμείς τελειώσαμε δυστυχώς…

  2. η τωρινή κυβέρνηση με την προηγούμενη δεν και καμιά διαφορά, ο Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος

  3. Όπως κάλεσαν τους ανεμβολίαστους της ΕΜΑΚ να βοηθήσουν την κατάσταση και τους δέχθηκαν κανονικά έτσι θα καλέσουν τους ανεμβολίαστους να πάνε να ψηφήσουν κανονικότατα. Μέσα σε κλειστούς χώρους όπου σύμφωνα με αυτά που νομοθετούν θα απαγορεύετε χωρίς Self-test η είσοδος στα σχολεία όπου είναι τα εκλογικά κέντρα. Αυτό τους πονάει οι ψήφοι διότι είπαμε τώρα έχει απλή αναλογική.

  4. η πορνες των καναλιων που τους εβριζαν, τωρα τι λενε?
    ξυλο στο δρομο, οπου τους βρουμε

  5. Δεν θα πρεπε να πάνε….αλλά ευτυχώς δεν είναι όλοι ζώα σαν τα κομματοσκυλα σε αυτήν την χώρα.

  6. Αν ακούει κανείς στρατιωτικός υψηλόβαθμος ας κάνει πραξικόπημα ΤΩΡΑ! Ο λαός είναι με το μέρος αυτών που τον προστατεύουν.

  7. Κύριε Χαρδαλιά! Κύριε Μάρλον Μπράντο της κακιάς ώρας. Γιατί δεν αυτοκτονείς μαζί με αυτό το γκαβό που το παίζει πλέον πρωθυπουργός;

Comments are closed.