MEDIAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ06|12|2022 21:35/Ellhnas/1830 views Πως αλλάζουν οι καιροί! Από το «Μητσοτάκη @@#..σαι» στο «Λευτεριά στον Κασιδιάρη!» (BINTEO)Κοινοποίηση:FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel tweet Σχετικά ΆρθραΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ17|07|2025 23:05 /0 ΣΧΟΛΙΑ Kορυφαίος ιατροδικαστής για την υπόθεση Μουρτζούκου: «Λυπάμαι για τον κλάδο μου»ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ17|07|2025 23:00 /0 ΣΧΟΛΙΑ Φρίκη στην Αίγινα – αυτοκίνητο ξέφυγε απ’ την πορεία του και βούτηξε...ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ17|07|2025 22:55 /0 ΣΧΟΛΙΑ «Παντελής ηλιθιότητα»: Έτσι σχολίασε ο Πούτιν τις εμμονές των Ευρωπαίων (BINTEO) 7 Σχόλια Μα δεν θέλει το παιδί να βγει από την φυλακή περνάει καλά με τους αφρικανους Μην μπερδεύεις τα γούστα σου με τα δικά του… άϊντε μπράβο! ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΥΧΡΟΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΤΑ ΙSIS. ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ. έτσι ακριβός ,ο ύπνος του δικαίου ουε και αλίμονο Σωστός. ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΚΛΑΣΙΔΙΑΡΗ!!! λεφτερια και στον ηρωικον ρούπαξ και κορκονεύς!!!!!!!!!!!!!!! Comments are closed.
ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΥΧΡΟΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΤΑ ΙSIS. ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ.
Μα δεν θέλει το παιδί να βγει από την φυλακή περνάει καλά με τους αφρικανους
Μην μπερδεύεις τα γούστα σου με τα δικά του… άϊντε μπράβο!
ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΥΧΡΟΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΤΑ ΙSIS.
ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ.
έτσι ακριβός ,ο ύπνος του δικαίου ουε και αλίμονο
Σωστός.
ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΚΛΑΣΙΔΙΑΡΗ!!!
λεφτερια και στον ηρωικον ρούπαξ και κορκονεύς!!!!!!!!!!!!!!!