«Πυροβολεί» ασταμάτητα ο φοβερός ΠΑΟΚ! Έφτασε τα 84 γκολ με 20 διαφορετικούς σκόρερς σε όλες τις διοργανώσεις

Κοινοποίηση:
ΠΑΟΚ

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε ο ασταμάτητος ΠΑΟΚ τον εκτός έδρα ςπρώτο του προημιτλεικό Κυπέλλου συντρίβοντας τον Πανσερραϊκό με 4-0 και ουσιαστικά έκλεισε θέση για τα ημιτελικα΄του θεσμού

Κι όμως, σ’ ένα ματς όπου οι φορ της (Μπράντον, Τζίμας) δεν σκόραραν, σ’ ένα ακόμα παιχνίδι που οι παίκτες της δεν κατάφεραν να σκοράρουν από την «άσπρη βούλα», φτάνοντας τις τέσσερις χαμένες εκτελέσεις σε πέντε πέναλτι, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πέτυχε τέσσερα γκολ, με παίκτες από τις πίσω ζώνες, κάτι που αποδεικνύεται ότι είναι το μεγάλο όπλο της. Είναι αλήθεια, ότι την ευκολία με την οποία οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ πατούν στην αντίπαλη περιοχή και σκοράρουν, κυρίως, από τα άκρα με Σάστρε και Μπάμπα, δεν τη βρίσκεις σε άλλη ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

 

 

Ο ΠΑΟΚ έφτασε τα 84 γκολ σε 33 επίσημα παιχνίδια στις τρεις διοργανώσεις (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Conference League), όπου συνεχίζει να αγωνίζεται, με το μ.ο. των γκολ να ξεπερνάει τα 2,5 ανά αγώνα, επίδοση που προκαλεί θαυμασμό και τρόμο για τις αντίπαλες άμυνες.

 

Υπάρχει εξήγηση για την ευκολία με την οποία φτάνουν οι «ασπρόμαυροι» στα γκολ; «Δουλεύουμε στις στατικές φάσεις, όταν έρχεται η ευκαιρία είμαστε πάντα εκεί έχοντας τη δυνατότητα να βάζουμε πολλά γκολ. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και για το ότι σκόραρα», υποστήριξε ο Ιβάν Νάσμπεργκ, που άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση των Σερρών και έγινε ο 20ος διαφορετικός σκόρερ του «Δικεφάλου» στη φετινή σεζόν!

 

 

Στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Σουαλιό Μεϊτέ έγινε ο 19ος «ασπρόμαυρος» που βρήκε δίχτυα, αλλά η λίστα που παρουσιάσαμε την επομένη του ματς, χρειάζεται… διόρθωση, καθώς πλέον είναι 20 οι φετινοί σκόρερ του ΠΑΟΚ.

 

Οι 20 σκόρερ του ΠΑΟΚ

 

  1. Αντριγια Ζίβκοβιτς (11 γκολ)
  2. Τόμας Μουργκ (8 γκολ)
  3. Γιάννης Κωνσταντέλιας (8 γκολ)
  4. Μπράντον Τόμας (8 γκολ)
  5. Κίριλ Ντεσπόντοφ (7 γκολ)
  6. Μαγκομέντ Οζντόεφ (6 γκολ)
  7. Στέφαν Σβαμπ (5 γκολ)
  8. Αλί Σαμάτα (3 γκολ)
  9. Τάισον (3 γκολ)
  10. Ράχμαν Μπαμπά (3 γκολ)
  11. Κωνσταντίνος Κουλιεράκης (3 γκολ)
  12. Στέφανος Τζίμας (2 γκολ)
  13. Ράφα Σοάρες (2 γκολ)
  14. Γιόαν Σάστρε (1 γκολ)
  15. ΧάρηςΤσιγγάρας (1 γκολ)
  16. Μάρκος Αντόνιο (1 γκολ)
  17. Αντρέ Βιεϊρίνια (1 γκολ)
  18. Τόμας Κεντζόρια (1 γκολ)
  19. Σουαλιό Μεϊτέ (1 γκολ)
  20. Ιβάν Νάσμπεργκ (1 γκολ)

 

Ετσι, πλέον, οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων» που δεν έχουν καταφέρει έως τώρα να χριστούν σκόρερ είναι οι: Γουίλιαμ Τροοστ Εκόνγκ, Γιάννης Μιχαηλίδης και οι δύο τερματοφύλακες Ντομινίκ Κοτάρσκι, Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: