Πτώμα άγνωστου άνδρα βρέθηκε σήμερα το πρωί στον ποταμό Έβρο, από στρατιωτική περίπολο

Κοινοποίηση:
ekab_nosokomeiako

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν σήμερα το πρωί τα μέλη στρατιωτικής περιπόλου στην περιοχή του Πετάλου Φερών, αφού εντόπισαν πτώμα άγνωστου άνδρα στις όχθες του ποταμού Έβρου, όπως αναφέρει το evros-news.

Το πτώμα που βρισκόταν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης και αποσύνθεσης, βρισκόταν πάνω σε έναν μεγάλο κορμό δέντρου και όλες οι εκτιμήσεις συγκλίνουν ότι πρόκειται για λαθρομετανάστη, ο οποίος πνίγηκε προσπαθώντας να περάσει από την Τουρκία στην Ελλάδα μέσω του ποταμού πριν από καιρό που υπήρχε πολύ νερό.

Τώρα που σιγά-σιγά η στάθμη του Έβρου κατεβαίνει λόγω καλοκαιριού, βγήκε στην επιφάνεια. Η σορός θα μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για νεκροψία-νεκροτομή, ενώ λόγω της προχωρημένης σήψης δεν μπορεί αρχικά να προσδιοριστεί η χώρα καταγωγής ή οτιδήποτε άλλο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται πτώμα πνιγμένου ανθρώπου στις όχθες του ποταμού Έβρου, αφού πολλοί δυστυχώς προσπαθώντας να περάσουν από την Τουρκία στην Ελλάδα κολυμπώντας και επειδή δεν γνωρίζουν την περιοχή, χάνουν την ζωή τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: