Πρώην αξιωματούχος: Οι ΗΠΑ έχουν «άθικτα εξωγήινα οχήματα» – «Δεν είμαστε μόνοι μας»

Κοινοποίηση:
ufo

Πρώην αξιωματούχος σε μυστική υπηρεσία των ΗΠΑ αποκάλυψε πως η χώρα του όχι μόνο έχει αποδείξεις για εξωγήινη ζωή και την ύπαρξη UFO (Unidentified flying object) αλλά έχει στην κατοχή της «άθικτα ή μερικώς άθικτα» εξωγήινα οχήματα.

Σύμφωνα με το Debrief, ο πρώην αξιωματούχος των μυστικών υπηρεσιών Ντέιβιντ Γκρους, ο οποίος ήταν επικεφαλής της ανάλυσης ανεξήγητων ανώμαλων φαινομένων (που είναι γνωστά και ως UFO) σε υπηρεσία του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, ισχυρίστηκε ότι οι ΗΠΑ διαθέτουν σκάφη μη ανθρώπινης προέλευσης.

Ο ίδιος είπε πως το Κογκρέσο δεν έχει γνώση αυτών των οχημάτων, τα οποία αποκρύπτονται παράνομα. Υποστήριξε πως όταν παρέδωσε στο Κογκρέσο απόρρητες πληροφορίες σχετικά με τα ΑΤΙΑ, υπέστη αντίποινα από κυβερνητικούς αξιωματούχους. Αποχώρησε από την κυβέρνηση τον Απρίλιο μετά από 14 χρόνια καριέρας στις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες.

«Δεν είμαστε μόνοι μας»
Στο ίδιο δημοσίευμα μιλά και ο Τζόναθαν Γκρέι, νυν αξιωματούχος των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών στο Εθνικό Κέντρο Πληροφοριών Αεροπορίας και Διαστήματος (Nasic), ο οποίος επιβεβαίωσε την ύπαρξη «εξωτικών υλικών», προσθέτοντας: «Δεν είμαστε μόνοι μας».

Ο Γκρους δήλωσε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ και οι εργολάβοι του αμυντικού τομέα ανακτούσαν επί δεκαετίες θραύσματα σκαφών μη ανθρώπινης προέλευσης και σε ορισμένες περιπτώσεις ολόκληρα σκάφη.

«Τα ευρήματα περιλαμβάνουν άθικτα και μερικώς άθικτα οχήματα», τόνισε.

Ο πρώην αξιωματούχος δήλωσε ότι η ανάλυση έδειξε πως το υλικό αυτό είναι «εξωτικής προέλευσης» – που σημαίνει «μη ανθρώπινης νοημοσύνης, είτε εξωγήινης είτε άγνωστης προέλευσης».

«Αυτή η εκτίμηση βασίζεται στις μορφολογίες των οχημάτων, στις δοκιμές της επιστήμης των υλικών και στην κατοχή μοναδικών ατομικών διατάξεων και ραδιολογικών υπογραφών», εξήγησε ο Γκρους.

Ο Γκρέι, ο οποίος αναλύει ανεξήγητα ανώμαλα φαινόμενα, επιβεβαίωσε τον απολογισμό του Γκρους.

«Το φαινόμενο της μη ανθρώπινης νοημοσύνης είναι πραγματικό. Δεν είμαστε μόνοι», δήλωσε ο Γκρέι. «Αυτού του είδους τα ευρήματα δεν περιορίζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πρόκειται για ένα παγκόσμιο φαινόμενο, και παρόλα αυτά μια παγκόσμια λύση εξακολουθεί να μας διαφεύγει», σημείωσε.

Τον Ιούνιο του 2021, μια έκθεση από το Γραφείο του Διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ανέφερε ότι από το 2004 έως το 2021 υπήρξαν 144 συναντήσεις στρατιωτικών πιλότων με UAP, 80 από τις οποίες καταγράφηκαν σε πολλαπλούς αισθητήρες. Μόνο μία από τις 144 θεάσεις μπορεί να εξηγηθεί καθώς αποδείχθηκε πως ήταν ένα μεγάλο μπαλόνι που ξεφούσκωνε.

Μετά το αυξημένο ενδιαφέρον του κοινού και ορισμένων Αμερικανών γερουσιαστών, το Πεντάγωνο ίδρυσε τον Ιούλιο του 2022 το Γραφείο Επίλυσης Ανωμαλιών σε όλες τις περιοχές, επιφορτισμένο με την παρακολούθηση των UAP. Τον περασμένο Δεκέμβριο, το γραφείο δήλωσε ότι είχε λάβει «αρκετές εκατοντάδες» νέες αναφορές, αλλά καμία απόδειξη μέχρι στιγμής για εξωγήινη ζωή.

Το άρθρο τονίζει με έμφαση πως τόσο ο Γκρέι όσο και Γκρους είναι ιδιαίτερα αξιόπιστοι και δεν πρόκειται απλά για δύο ανθρώπους που επινοούν ιστορίες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ ΨΕΜΑ ! ΤΗ ΚΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑΤΕ;

  2. Μαλακίες. Κι αν υπάρχουν οι αμερικάνοι τα κατασκεύασαν για να στηρίξουν τον μύθο των εξωγήινων. Για να λένε όταν πέφτουν οι πληγές απο τον ουρανό στα έσχατα του κόσμου ότι μας επιτίθενται οι εξωγήινοι.

Comments are closed.