Πρωτοφανές περιστατικό: Τσακώθηκαν σε σούπερ μάρκετ Παντζόπουλος και Μενεγάκη

Κοινοποίηση:
menegaki_pantzopoulos

Ένα πρωτοφανές άρθρο lifestyle περιοδικού απασχόλησε πριν από λίγο καιρό. Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφερόταν πως η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος καυγάδισαν σε σούπερ μάρκετ της Κηφισιάς!

Για την ακρίβεια το δημοσίευμα ανέφερε χαρακτηριστικά όλα τα παρακάτω, αφήνοντας μας πολλές αμφιβολίες για το αν ίσχυε ή όχι το ρεπορτάζ!

Τι συνέβη στο σούπερ μάρκετ με την Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο

Όπως είναι φυσικό, όλη αυτή η κατάσταση με τον κορονοϊό έχει επηρεάσει πολύ το Ματέο και την Ελένη, με τους δύο τους να έχουν πάρα πολλή ένταση αυτή την εποχή. Ένταση η οποία δεν κρύβεται από όσους βλέπουν το ζευγάρι και ένα περιστατικό που συνέβη πριν από λίγες μέρες είναι πολύ χαρακτηριστικό της κατάστασης που υπάρχει ανάμεσά τους, μιας κατάστασης που δεν οφείλεται στη μεταξύ τους σχέση, όπως λένε όσοι τους ξέρουν, αλλά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της πανδημίας.

Το ζευγάρι είχε πάει σε ένα σούπερ μάρκετ στην Κηφισιά, εκεί όπου συνηθίζουν να κάνουν τα ψώνια τους, και ανάμεσά τους ξέσπασε ένας μεγάλος καυγάς, στον οποίο έγιναν μάρτυρες όσοι ήταν εκείνη την ώρα κοντά τους. Η ένταση ήταν παραπάνω από εμφανής και τα νεύρα και των δύο έδειχναν να έχουν τεντωθεί επικίνδυνα.

Πάντως, όσοι ξέρουν καλά το ζευγάρι, λένε ότι η σχέση τους βασίζεται σε πολύ γερά θεμέλια και δεν κινδυνεύει από τις δυσκολίες…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: