Προ των πυλών αιματηροί πόλεμοι στις πόλεις…Οπλισμένοι πολίτες έτοιμοι να πολεμήσουν στους δρόμους – Εικόνες ΣΟΚ από τις ΗΠΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

«Αν παρακολουθήσεις τα Fake News του CNN και του MSDNC, θα νομίσεις πως οι δολοφόνοι, οι τρομοκράτες, οι εμπρηστές, οι αναρχικοί, οι κακοποιοί, οι κλέφτες, οι λεηλάτες, οι ΑΝΤΙΦΑ και άλλοι είναι οι πιο ευγενικοί, οι ο πιο καταπληκτικοί άνθρωποι σε όλον τον κόσμο. Όχι, είναι αυτοί που είναι, βλάπτουν την χώρα μας», έγραψε σήμερα στο Twitter, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, προσθέτοντας πως πρέπει να επιβληθεί νόμος και τάξη!

Το ερώτημα είναι ποιος θα την επιβάλλει!

Η ατμόσφαιρα στις Ηνωμένες Πολιτείες μυρίζει πάντως εμφύλιο, καθώς οι δεξιοί και γενικά οι πολίτες που υποφέρουν από τις διαδηλώσεις της διεθνιστικής Αριστεράς και των συμμοριών στις ΗΠΑ, υποφέρουν από τις λεηλασίες και κυκλοφορούν οπλισμένοι στους δρόμους, με την εικόνα να θυμίζει εμπόλεμη ζώνη.

Πολίτες οπλισμένοι έχουν πάρει τους δρόμους στις Ηνωμένες Πολιτείες, έτοιμοι να «πολεμήσουν» ΑΝΤΙΦΑ διαδηλωτές.

Οι δρόμοι γίνονται πεδίο μάχης και σε λίγο, αν δεν ηερμήσουν τα πράγματα δεν αποκλείεται να θρηνήσουν νεκρούς στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Πολίτες στο Άινταχο βορειοδυτική πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής αρματωμένοι, οπλοφορούν σαν μια απλή καθημερινή βόλτα στην ύπαιθρο. Αυτόματα μέρα μεσημέρι. Οι άνθρωποι κάθονται να πιούν τον καφέ τους, οπλισμένοι, φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Θεωρούν ότι πρέπει να προστατέψουν τις περιουσίες τους από της λεηλασίες, έτοιμοι για πόλεμο. Ένας πόλεμος που θα γίνει η απαρχή ενός γενικευμένου πολέμου των πόλεων που δεν αποκλείεται να ξεσπάσει παγκοσμίως.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.