«Προχωρημένες συζητήσεις ΑΕΚ με Βράνιες»

Κοινοποίηση:
Όγκνιεν Βράνιες

Ολο και «φουντώνουν» από το εξωτερικό οι αναφορές, που θέλουν την ΑΕΚ να εντείνει το ενδιαφέρον της για την επιστροφή του Όγκνιεν Βράνιες.

Νέο δημοσίευμα από το Βέλγιο αναφέρεται στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτηση του Βράνιες αλλά τονίζει πως ακόμα δεν έχει επέλθει συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Καθημερινά είναι πλέον στο Βέλγιο τα δημοσιεύματα για την επικείμενη επιστροφή του Βράνιες στην ΑΕΚ μέσω του δανεισμού του από την Άντερλεχτ. Το τελευταίο από την «Het Laatste Nieuws» έδινε μια άλλη διάσταση στο θέμα καθώς αναφέρει πως υπάρχουν συζητήσεις για το δανεισμό του Βόσνιου, Χωρίς ωστόσο ακόμη να έχει προκύψει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στο σχετικό δημοσίευμα:

«Ο αθλητικός διευθυντής της Άντερλεχτ εύχεται να συμφωνήσει με την ΑΕΚ για τον Βράνιες. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Νίκος Λυμπερόπουλος, ταξίδεψε στις Βρυξέλλες για διαπραγματεύσεις. Η ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει δανεικό τον άλλοτε αγαπημένο των φιλάθλων της.

Η Άντερλεχτ είναι θετική, αλλά δεν μπορεί να επωμιστεί το υψηλό συμβόλαιο του Βόσνιου και ο Βράνιες δεν θέλει να χάσει χρήματα. Αν η Άντερλεχτ θέλει να τον απομακρύνει, θα πρέπει να κάνει υποχωρήσεις. Για την ώρα δεν υπάρχει συμφωνία, ό,τι κι αν αναφέρουν κάποια ελληνικά ΜΜΕ».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: