Προφυλακιστέος ο απόστρατος που κλειδώθηκε με τα παιδιά του στο αυτοκίνητο

Κοινοποίηση:
62xronos

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 62χρονος απόστρατος που κλειδώθηκε μαζί με τα παιδιά του στο αυτοκίνητο, στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης, και επιχείρησε να αυτοκτονήσει με φιάλη υγραερίου.
Ο 62χρονος, μετά την απολογία του, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και παίρνει το δρόμο για τις φυλακές.

Κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Ισχυρίστηκε ότι δεν σκόπευε να στερήσει τη ζωή των παιδιών του αλλά το έκανε για να φοβίσει τη μητέρα τους, με την οποία έχει διαφορές, όπως αναφέρει το GrTimes.

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης κι έγινε αντιληπτό από την πρώην σύζυγό του και μητέρα των διδύμων (ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι) η οποία κάλεσε την Άμεση Δράση.

Περιπολικό του της ΕΛΑΣ έφτασε άμεσα στο σημείο και τα μέλη του πληρώματος έσπασαν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου, απεγκλωβίζοντας τα παιδιά με τον πατέρα τους. Η έγκαιρη επέμβαση των αστυνομικών απέτρεψε τα χειρότερα, καθώς από την έντονη δυσοσμία στην καμπίνα του οχήματος τα ανήλικα δίδυμα είχαν περιέλθει σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Τα παιδάκια διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο», όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Δυσφορία αισθάνθηκε και αστυνομικός του παραπάνω πληρώματος που χρειάστηκε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Εξήντα δύο ετών με κόκκινα αθλητικά παπούτσια;

Comments are closed.