Προφυλακιστέος ο Χιώτης που “μπουμπούνισε” με την καραμπίνα του λ@θροπουλα!

Κοινοποίηση:
oplo-karampina2018

Προφυλακιστέος στις δικαστικές φυλακές της Χίου, κρίθηκε σήμερα με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 48χρονος από το χωριό Χαλκειός, που το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, σύμφωνα με το κατηγορητήριο σε βάρος του, πυροβόλησε με την κυνηγετική καραμπίνα που κατείχε και τραυμάτισε δύο 16χρονους Σύριους που βρισκόταν μέσα στο θερμοκήπιό του.

Ας σημειωθεί ότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, την ίδια μέρα ομάδα νεαρών που διαμένουν στον
γειτονικό με το θερμοκήπιό του καταυλισμό, είχε επιτεθεί στον 48χρονο με πέτρες και ξύλα. Εναντίον τεσσάρων από αυτούς έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος.

Ο 48χρονος έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν για χρήση κυνηγετικού όπλου κατά διαμενόντων στον καταυλισμό του χωριού του, πράξη για την οποία είχε αθωωθεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Να δημοσιευσετε τα ονοματα του εισαγγελεα και του ανακριτη ωστε οταν επελθει στην χωρα η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ δικαιοσυνη ,να τους καλεσουμε σε σεμιναριο….

  2. ΜΗ ΨΑΡΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟ ΣΠΙΤΗ ΣΟΥ.

  3. Η ΛΥΣΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΝΑΚΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ…ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ?

  4. Στην Ελλάδα μας για να περνάς καλά πρέπει να είσαι λαθρέος.

  5. Το Ελλαδιστάν βρωμάει από τις 3 εξουσίες. Και δεν είναι δύσκολο να αντιληφθείτε γιατί δεν τα βάζουν με το σύστημα οι παχυλότερα αμοιβόμενοι του συστήματος. Τρελοί είναι να χάσουν τη μάσα;
    Ελπίζω να ζήσουν πολλές ώρες όταν οι Έλληνες θα τους δικάσουν να το απολαύσουν.

  6. ΄΄ΩΡΑΙΟΙ΄΄ ΚΑΙ ΄΄ΔΙΚΑΙΟΙ΄΄ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ, ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ….ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ, ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ, ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΚΑΤΣΑΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΑΦΟΥ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ…ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΜΕ Ο, ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ…

Comments are closed.