Προφυλακιστέοι οι δύο Κρητικοί για την υπόθεση ναρκωτικών και όπλων στο Μαλεβίζι

Κοινοποίηση:
xeiropedes

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν τελικά οι δύο Κρητικοί, ηλικίας 36 και 44 ετών, που συνελήφθησαν προηγούμενη εβδομάδα στο Μαλεβίζι, με τις κατηγορίες σχετικά με την κατοχή μιας κιλού ναρκωτικών και παράνομων όπλων. Οι κατηγορούμενοι είχαν οδηγηθεί προηγουμένως στον εισαγγελέα υπηρεσίας, ο οποίος άσκησε κακουργηματικές διώξεις εις βάρος τους.

Μετά τη συμπλήρωση των δικαστικών διαδικασιών, οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν στην ανακρίτρια, όπου ζήτησαν και λάβαν προθεσμία για απολογία τους. Σήμερα Δευτέρα 20/11, οδηγήθηκαν στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου, συνοδευόμενοι από τους δικηγόρους τους, ενώ συγγενείς και φίλοι τους εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους.

Παρόλες τις δηλώσεις του 44χρονου κατηγορούμενου, ο οποίος υποστηρίζει ότι επισκέπτεται συχνά το σανατόριο για να αποθηκεύει σανό για τα ζώα του, οι αρχές δεν έδωσαν βάρος στις δικαιολογίες του. Αντιθέτως, ο 36χρονος συγκατηγορούμενος ανέλαβε εξ ολοκλήρου την ευθύνη για τα ναρκωτικά, αρνούμενος οποιαδήποτε εμπλοκή του 44χρονου.

Μετά τις απολογίες τους, κρίθηκαν αμφότεροι προσωρινά κρατούμενοι και οδηγήθηκαν στη φυλακή. Οι ποινικές διώξεις είχαν ασκηθεί πρόσφατα κατά των δύο κατηγορουμένων, περιλαμβάνοντας κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: