Προφητεία για το στρατό που θα σας σοκάρει – “Θα γίνει κάποια…”

Κοινοποίηση:
profiteia_gia_to_strato

Συγκλονίζει μια προφητεία, η οποία αναφέρεται στο στρατό. Τι είχε αναφέρει ένας πατέρας από το Άγιο Όρος;

Διαβάστε αυτούσια όσα είχαν ειπωθεί:

Στο Άγιο Όρος ο πατέρας Π. πνευματικό τέκνο του Αγίου Πορφυρίου ανέφερε σε επισκέπτες, τις προφητείες του Αγίου. Ο πατέρας Π. ανέφερε πως “Είχε πει ο Άγιος Πορφύριος για όλα αυτά που ζούμε σήμερα και πώς θα εξελιχθούν, τα είχε πει στον γέροντά μου”.

Όταν τον ρώτησαν αν αυτά είναι πουθενά γραμμένα, αυτός απάντησε “όχι δεν έχουν γραφτεί πουθενά, και εγώ δεν τα άκουσα ο ίδιος από τον Άγιο, μου τα μετέφερε ο γέροντας μου στον οποίο τα είπε”. Έτσι άρχισε να λέει όλα αυτά που του είπε.

Του ανέφερε λοιπόν πως ο Άγιος Πορφύριος είπε τα εξής:

Θα γίνει κάποια Πολιτειακή Εκτροπή.
Η Πολιτειακή Εκτροπή θα έχει σαν συνέπεια μεγάλη κοινωνική αναστάτωση.
Ταυτόχρονα με την κοινωνική αναστάτωση θα υπάρξει οικονομική ανέχεια και πείνα η οποία θα δημιουργήσει έκτροπα.

Θα επέμβει ο στρατός για να αποκαταστήσει την τάξη και την ηρεμία στην χώρα.
Τότε κάποιος είπε, πάλι χούντα θα έχουμε;
Τα λόγια που είχε πει όμως ο Άγιος τους καθησύχασαν:
Όχι, δεν θα γίνει χούντα, απλώς ο στρατός θα επιβάλλει την τάξη για να μην επικρατήσει αναρχία στην χώρα!
Ο στρατός θα δώσει ειρηνικά την εξουσία σε πατριωτική Κυβέρνηση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Υπάρχει βίντεο με το ίδιο τον Άγιο Πορφύριο να τα λέει σε συγκεντρωμένο κόσμο.

  2. Ο στρατος θα συλλάβει και ολους αυτους τους προδοτες πολιτικους ή θα τους αφησει για να ξαναβαλουν ..υποψηφιοτητα? Ή μήπως θα τους εξορισει πάλι στα παρισια και στις αμερικες για να ξεκινησουν απο εκει τον νεον απελευθερωτικο αγωνα υπερ των Ελλήνων?
    Και ποιοι.. “δικασται” θα τους δικάσουν αν τούς συλλάβουν? Σαν αυτους που δικάσαν την την Χρυση Αυγη ως φασιστικο κομμα αλλά αθώωναν όλους τους πολιτικούς για τα τρομερα οικονομικα σκάνδαλα καταχρησεων, μιζων, κλοπων δημοσιου χρηματος, αγορες χαλασμενων εξοπλιστικων κλπ.., σιμενς, ολυμπιακοι, φαρμακα, ξεπουλημα δημοσιων οργανισμων, ανακεφαλαιοποιησεις στους τραπεζιτες, ξεπουλημα της Μακεδονιας, ελευθερη εισροη λαθρο….κλπ κλπ κλπ?
    Και σε ποια βουλή θα πάει να.. ορκιστει η νεα πατριωτικη κυβέρνηση? Στην ιδια που “ορκίζονταν” 45 χρονια οι προδότες?
    Και ποιοι.. αρχιδοεπισκοποι θα πανε να τους ..ευλογησουν? Αυτοι με τον κορονοιο? Και γιατι δεν τους προστατεψε αυτούς ο Θεος?????? Τόση.. θεια κοινωνια εχουν πιει (!)
    .
    Ερώτηση κρίσεως προς δικαστικους ονλι.
    Γιατί ο ανδρεας παπανδρεου και λοιποι, θεωρήθηκε πως εκαναν απελευθερωτικό αγώνα απο την αμερική και τας ευροπας για τούς Έλληνες, ενω τής 17 Νοέμβρη δεν ήταν? Ποία η διαφορά αναμεσα σε αυτους τους απελευθερωτικούς αγώνες?
    Απάντηση (γιατι κάνετε πως δεν την ξέρετε)
    Διοτι οι πρώτοι είναι δελοί και προδότες, και δολοφονουν με τροχαια, δηθεν αυτοκτονίες και φάρμακα που προκαλουν καρδιακα, ενω οι άλλοι πολέμησαν σαν παλικάρια όπως ταιριάζει στους αληθινούς ήρωες πατριώτες!
    .
    Οριστε πρωτα τι ειναι έντιμο και τι ανήθικο, πατριωτισμός και προδοσία, και μετά ξαναστειλετε μηνυματάκι του αγιου Πορφυριου. Γιατι μου αποκάλυψε κι εμενα μια προφητεια ενας Ιερωμένος πριν 50 χρόνια αλλά με ορκισε να μην τα πω ποτέ σε κανέναν γιατι κινδύνευε η ζωή μου! και να μην ανακατευτώ και να αφήσω Το Θεικό Σχέδιο να… Και αυτά που ζειτε τώρα τα ειχε προβλέψει όλα με απόλυτη ακρίβεια και λεπτομέρειες, οχι αοριστολογιες με κόκκινα αλογα και πρασινες μιλιες και μια πολιτειακή εκτροπή.. (πολιτειακες εκτροπες και αναταραχες συμβαίνουν συνέχεια σε ολες τις εποχες)
    .. και είπε μεταξύ άλλων πως μπορει η οργη τού λαου να πέσει πάνω στους πολιτικούς, όμως η Οργη Τού Θεού θα πέσει πάνω στην εκκλησια με το συνάφι της!!! Και θα τούς τιμωρησει ο Ίδιος ο Θεος με την μεγιστη τιμωρία γιατί αυτοί φταίνε για όλα!!!! Αλλά δεν διάβασα πουθενά κανέναν αγιο ή μοναχό τόσα χρόνια να έχει προβλέψει κάτι για τους επισκοπους και τις αμαρτιες τής εκκλησιας. Μονο για τους τουρκους και τους ροσους προφητευαν. Η ηγεσια της εκκλησιας τα εκανε ολα σωστα βλεπεις και δεν την ακουμπάγαν. Μόνον Εκείνος ο Ιερωμένος μπόρεσε να το δει! ……………………….
    Προφητεία εννοείται κάτι όταν η προφητεία ενος γεγονότος αναφέρεται για ολον τον κοσμο και το αποτελεσμά της εχει απήχησει σε ολη την ανθρωπότητα. Προφητειες ήταν τού πατροΚοσμά, τού Νοστράδαμου.. και αυτού τού Ιερωμένου που μίλησε για κοσμικά γεγονότα σε ολη την γη!
    Και ειχε προβλέψει με απόλυτη ακριβεια τον θανατο των γερων! Ποιός προφήτης απο τούς τόσους που βγηκαν, μίλησαν ποτέ για θάνατο των γερων ή πανδημία? “Οταν.., όταν θα ακουσεις πως αρχιζουν και πεθαινουν οι γεροι απο εναν αγνωστο λόγο τότε να….” Εντάξει, δεν πρόβλεψε και το όνομα τού ιου!
    … και μετά, είπε, μετά θα έρθει η ΔίαΦωτοισης!
    .
    Ορκίστηκα να μην μιλήσω, οχι να μην γραψω γι’ αυτά και έτσι τα εγραψα σε βιβλια και ονομασα αυτην την περιοδο- εποχή- μέρα “Περσιφάεσσα”, που αποκαλύφτηκε στο τελος μετά την ολική καταστροφη…., αλλά που να καταλαβουν οι σαυρες που τα διαβασαν τι εννοούσα.. Ήξεραν μόνο να τα γελοιοποιησουν, να τα χλευάσουν, να τα κλέψουν και να τα διαστρευλώσουν.
    .
    .
    Βλέπετε, αγαπητοί μου, πως στα προφορικά ο καθένας μπορεί να λεει ο,τι θέλει.. τού το ειπαν, το άκουσε, κάποιος, κάποτε.. και προσθέτει μέσα και δικες του σκέψεις κατά οπως βολευουν την κάθε περιπτωση, όμως τα γραπτά δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει κανείς! Εγω τα έγραψα και ανέβασα τα βιβλια μου στο ιντερνετ να διαβαστουν ελεύθερα απο όλους και ετσι τώρα δεν μπορεί κανεις να αμφισβητήσει το γεγονός πως το μόνο προφητικό βιβλίο στην εποχή μας που αναφέρθηκε σε ακραία καιρικά φαινόμενα και κοσμοιστορικά γεγονότα που θα συνέβαιναν στην Γη, ήταν το δικό μου “Πεντάτευχος – Η Κόρη Τού Ήλιου”! (το ξέρω οτι το ξέρετε, γιατί με πολεμήσατε άλλωστε.. και με τέτοιους τρόπους. Οπως ταιριαζει σε δειλούς και εγκληματιες).
    .
    (απόσπασματα)
    “Πέρασε καιρός πολυς. Και ξημερωσε μια μερα διαφορετική απο τις άλλες. Μια απροσδιοριστη αίσθηση συναγερμού. Ζοα, φυτα και άνθρωποι ένοιωθαν μια ατμόσφαιρα αλλόκοτη, ασταθής και έντρομη… Απο καπου ο αερας ψιθυριζε εναν ηχο που κανεις δεν ειχε ξανακούσει και προκαλουσε ριγος. Μικρα και μεγαλα συννεφα πηγαινοέρχονταν χαμόσυρτα και άλλοτε βιαστικά και ανυπόμονα σκουντουφλιάζονταν μεταξυ τους• οι κινήσεις τους δεν συμφωνούσαν με την κατευθυνση τού ανέμου στη γη. Σε κάποια μερια οι καμήλες κουνούσαν φοβισμένες τα αυτια τους… Κάπου αλλού κοπάδια αλογων πάγωναν το βήμα τους σαν να τους έβαλε να ποζαρουν ενας ζωγραφος… Πουλια δεν πετουσαν στον ουρανο. Τα ζοα τού δασους δεν βγαιναν εξω. Μια ωρυγη ακουγοταν παντου. Ουρλιαχτα που αντηχουσαν στα περατα της γης. Στα βουνα τα ζοα ειχαν εξαφανιστει.. Ολα τα πλάσματα τής γης ενοιωθαν το ιδιο συναισθημα φοβου…

    Οι άνθρωποι κλείστηκαν όλοι στα σπίτια τους!
    “Μεγάλο κακό” ειπαν οι γέροντες και ταμπουρώθηκαν μέσα. “Ετοιμάζεται πόλεμος” πρόβλεπαν κάποιοι άλλοι. “Οικονομική καταστροφή” εξηγούσαν πρακτικά το γεγονός. “Να κλείσουμε τα ζοα στα μαντρια. Να κρύψουμε προμήθειες..”

    Οι άνθρωποι είχαν κλειδαμπαρωθεί στα σπίτια τους και κοιτούσαν τρομαγμένοι μέσα απο τα παράθυρα…
    Το βρόχινο νερό ακουγόταν σαν ριπές πολυβόλων όπλων πάνω στα κεραμίδια. Ψηλά στον ουρανό ενας αγνωστος και επικίνδυνος εχθρός ειχε βάλει δυναμίτες για να τον ανατινάξει και οι βροντές απο τις εκρήξεις έφταναν μέχρι τα έγκατα της γης! Ηλεκτρικές καταιγίδες και αστραπές άστραφαν παντού και ο άνεμος αντιλαλούσε ως τα πέρατα ουρλιαχτά τρομαγμένων ζόων. Κομήτες εισέβαλαν απο το αχανές διάστημα σαν απρόσκλητοι και ανεπιθύμητοι επισκέπτες. Η Γη άνοιξε τα διχτυα της για να τούς πιάσει και εκείνοι με κόλπα και ελιγμούς προσπαθούσαν να της ξεφύγουν. Όσοι κατάφερναν να σπάσουν τούς αόρατους και άσπαστους φράχτες, έπεφταν νικητές με ορμή και μανία στο έδαφος κατακαίοντας τις περιοχές.

    ..
    …Έξω απο το σπιτι τού δεινόταυρου εκει ψηλά στον ουρανό, μαζεύτηκαν και τα στοιχεια τής φύσης για να το γιορτάσουν. Κάλεσαν και τον εγκέλαδο γιατί ήταν παλιός και καλός χορευτής και ο μόνος που γνώριζε τα βήματα για να τούς τα δείξει. Η αστραπή και η βροντή άρχισαν να χορεύουν κι έτσι όπως μπήκε στον χορό και ο αγέρας μπέρδεψε το μακρυ του πέπλο και έπεσε πάνω στη τζαμαρία. Το κακό δεν άργησε να γίνει! Η αστραπή τρόμαξε κι έτσι όπως έκανε να φύγει, πιάστηκε στα καλώδια και έγινε κοσμοχαλασια! Βροντές, εκρήξεις, φωτιές, σεισμοί.., κανείς δεν μπορούσε να σταματήσει την καταστροφή! Πάνω στον πανικό τους φωναξαν και την βροχή να τους βοηθήσει, κι αυτή τα έκανε ολα θάλασσα! Έσπασαν τα μεγάλα τζάμια, εκείνα τα.. άθραυστα, εκατομμύρια κομματάκια απο θρύψαλα έπεφταν απο τον ουρανό που ειχαν μετατραπεί σ’ ενα θανατηφόρο κοφτερό οπλο. Μεγάλα κομμάτια απο σιδερο και ατσαλι αποκολλήθηκαν απο τις πλευρες των κτιριων και καθως επεφταν με ταχυτητα κατω στο εδαφος προκαλουσαν τον θανατο ανθρωπων και ζοων. Αλαλαγμός, θρήνοι και ουρλιαχτά ακούγονταν απο την μια άκρη τής γης εως την άλλη… “Ο Θεος μάς τιμωρεί” έλεγαν κάποιοι. “Ήρθε η συντέλεια τού κόσμου” επιβεβαίωναν κάποιοι άλλοι. “Κομήτης χτύπησε την γη!” φώναζαν οι σπουδαγμένοι. “Βρέχει κρύσταλλα ο ουρανός” ουρλιαζαν τρομαγμένοι και ρωτούσαν αναμεταξύ τους μπας κι ήξερε κανείς τον φταίχτη να τούς δειξουν για να τού ριξουν την ευθύνη. Προς τον εαυτό του δεν στράφηκε κανείς.
    .
    ..
    ..
    .
    …ο τελε…. (-?-)

Comments are closed.