Προσπάθησαν αλλά… Στο ΣΚΑΪ πήγαν να δικαιολογήσουν το «βατερλό» του Θεοχάρη στο BBC αλλά δεν τα κατάφεραν (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
σκαι

Ότι ο ΣΚΑΪ κάνει κάθε προσπάθεια να βγάζει “λάδι” την κυβέρνηση είναι κάτι που έχουν αντιληφθεί και οι… πέτρες στην κοινωνία μας. Έτσι και τώρα, ο Δημήτρης Οικονόμου με τον Άρη Πορτοσάλτε προσπάθησαν να “σώσουν” τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη με τα όσα έγιναν στη συνέντευξή του στο BBC!

Ο Άρης Πορτοσάλτε χωρίς να θέλει να καταρρίψει το αφήγημα της κυβέρνησης, απέδωσε την «ήττα» Θεοχάρη στο ότι πήγε αδιάβαστος στη συνέντευξη!

«Ο Χάρης Θεοχάρης βρέθηκε σε μια δύσκολη εκπομπή του BBC. Βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση, δεν ήταν προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει τον επίμονο δημοσιογράφο που έλεγε “δεν είστε υγειονομικώς εντάξει”» είπε ο δημοσιογράφος και συνέχισε: «Άρα πρέπει να αποδεικνύουμε κάθε μέρα ότι είμαστε υγειονομικά εντάξει. Για να φάμε ψωμάκι φέτος πρέπει να είμαστε όλοι σοβαροί και όχι καραγκιόζηδες».

Από την πλευρά του ωστόσο ο Γιώργος Παυλάκης ήταν μάλλον… καταπέλτης!

«Νομίζω ότι ο κύριος Θεοχάρης ήταν προετοιμασμένος αλλά είχε έναν πολύ άχαρο ρόλο να υποστηρίξει τα παράλογα. Γιατί αυτή τη στιγμή η Ελλάδα έχει 2-3000 κρούσματα καθημερινά και πολλούς νεκρούς. Αυτό δεν μπορεί να το βάλει κανένας κάτω από το χαλί», είπε ο ερευνητής.

Ο Γιώργος Παυλάκης λίγο νωρίτερα είχε ασκήσει οξεία κριτική στην κυβερνητική πολιτική και μίλησε για απουσία σχεδιασμού και «μούφα lockdown» που οδήγησε στην έξαρση των κρουσμάτων.

Παράλληλα υποστήριξε ότι «με το άνοιγμα ο κόσμος παίρνει λάθος μήνυμα ότι “τελειώσαμε”. Τον Μάρτιο υπήρχε ο χρόνος να γίνει ένα σοβαρό lockdown» είπε ο Γιώργος Παυλάκης. «Ανοίγεις αφού κατέβουν τα κρούσματα» κατέληξε. Σε άλλο σημείο μάλιστα του βίντεο ο ίδιος αναφέρει:

«Όταν έχουμε 50-70-80 θανάτους ημερήσια, 2 με 3.000 κρούσματα τη στιγμή που τον προηγούμενο χρόνο έναν με πέντε θανάτους τη βδομάδα και ελάχιστα κρούσματα και να ακούμε από επίσημα χείλη ότι τώρα είμαστε καλύτερα από πέρσι, αυτό υπερβαίνει τη λογική. Δεν είναι σοβαρά μηνύματα» (στο 4:50 του βίντεο)

Με απλά λόγια, ο Χάρης Θεοχάρης δεν πήγε αδιάβαστος στο BBC αλλά απλά όλη η πολιτική της κυβέρνησης στο θέμα της πανδημίας και το άνοιγμα του τουρισμού είναι στον αέρα…

Το επίμαχο τμήμα στο 6:45

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. σήμερα ένα κρούσμα στην Λακωνία επίσημη ανακοίνωση
    ένα τηλεφώνημα στην Μάνη και είχαν 3 κρούσματα σε ένα χωριο και σε ενα αλλο ο παπας λεγανε οτι κόλλησε πολλά άτομα..
    αρκετά προβλήματα Αρεόπολη και Γύθειο..κατά τα άλλα 1 κρούσμα στην Λακωνία
    αθάνατο Ελλαδιστάν

  2. Τον κατσαδιασαν επειδή είναι χαμηλό το ποσοστό εμβολιασμού στην Ελλάδα; Εγώ πάντως δεν το κανω, τον κ@λο τους να βαρανε. Γνωρίζω άτομο που έπαθε πνευμονική εμβολή μετα από τον εμβολιασμό. Απαπα για τέτοια είμαστε;

  3. Κάθε καημένος από το ποτάμι γίνεται
    Υπουργός.Ξεφτιλα.

  4. Εῖναι ἕνας αἰσχρός greek crook in the States ὁ ὁποίος χρυσοπληρώνεται through his Center for Cancer Research ἀπό the Big Pharma Drug Cartel.

  5. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΤΟ ΓΕΡΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΑΚΙ ΚΛΩΤΣΑ ΣΤΟ ΣΑΓΟΝΙ

  6. Πταίει ο Θεοχάρης όταν ο ανεγκέφαλος λοχίας Χαρδαλιάς ανακοινώνει μέ εκδικητικό ύφος τήν κατάταξη τής Καλυμνιυ στό βαθυ κόκκινο ; Πού πάς ρέ φιόγκο όταν ο Θεοχάρης πάει στήν Αγγλία νά υποστηρίξει τίς ελληνικες θέσεις καί εσύ τόν εκθέτεις ; Η Κάλυμνος είναι τό πρόβλημα γιά νά τό αναδείξεις ;

Comments are closed.