“Προικισμένος” ο Πάνος Μιχαλόπουλος – Η κινηματογραφική σκηνή που “πρόδωσε” τα προσόντα του [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
3ac5a5_

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος ήταν το απόλυτο sex symbol των 80s. Με το υποκριτικό του ταλέντο και το γοητευτικό παρουσιαστικό κατάφερε να μείνει στην ιστορία ως ένας από τους “ωραίους” του κινηματογράφου.

Αν και τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας ρίχνοντας μαύρη πέτρα πίσω του ζώντας μόνιμα στη Μεσσηνία ασχολούμενος με τα κτήματά του, η παρουσία του είναι ηχηρή, αφού οι τηλεοπτικοί σταθμοί προβάλλουν μέχρι και σήμερα τις επιτυχημένες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές δουλειές του.

Μία χαρακτηριστική ταινία ήταν και το “Πάνω, κάτω και πλαγίως” του Μιχάλη Κακοκγιάννη το 1993. Σε αυτή τη ταινία είδαμε τον αγαπημένο ηθοποιό στο πλάι της τεράστιας Ειρήνης Παπά. Αυτό που έμεινε σε πολλούς που παρακολούθησαν αυτή τη ταινία ήταν το ολόγυμνο πλάνο του Πάνου Μιχαλόπουλου κάνοντας το γυναικείο κοινό να παραλληρεί με το καλλίγραμμο κορμί του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αν δεν ήταν προικισμένος θα έμενε στα αζήτητα ως ηθοποιός. Ωραίος, προικισμένος, ερμήνευε και τους ρόλους του πολύ ωραία, μαγική συνταγή.

Comments are closed.