Προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου για έντονα καιρικά φαινόμενα

Κοινοποίηση:
Σάκης Αρναούτογλου

Νέα στοιχεία για την απότομη αλλαγή του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου. Ο καύσωνας υποχωρεί και το Σαββατοκύριακο θα έχουμε κατά τόπους έντονα φαινόμενα.
Σύμφωνα με τους χάρτες του Σάκη Αρναούτογλου το Σάββατο (20/8) κάποια τμήματα της δυτικής Ελλάδας, η Μακεδονία, αλλά και τμήματα της Θράκης ενδέχεται να έχουν τις μεσημεριανές μέχρι τις βραδινές ώρες κάποιο… πέρασμα από φαινόμενα.

Όπως επισημαίνει, πιθανότητα να εκδηλωθούν βροχές ή καταιγίδες κυρίως από τις θερμές ώρες έως τις βραδινές ώρες της ημέρας αλλά να είναι και ισχυρές, συνοδευόμενες κατά τόπους και από δυνατό άνεμο ή και από χαλάζι!

Ο Σάκης Αρναούτογλου για τον καιρό το Σαββατοκύριακο

Αναλυτικά, η νέα ανάρτηση για τον καιρό από τον Σάκη Αρναούτογλου:

«ΧΆΡΤΕΣ ΑΣΤΑΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΧΑΡΤΩΝ!
Όσο πιο κοντά στις σκούρες πράσινες και κυρίως κιτρινοπορτακαλί αποχρώσεις βρίσκεται η περιοχή που σας ενδιαφέρει τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να εκδηλωθούν βροχές ή καταιγίδες κυρίως από τις θερμές ώρες έως τις βραδινές ώρες της ημέρας αλλά να είναι και ισχυρές, συνοδευόμενες κατά τόπους και από δυνατό άνεμο ή και απο χαλάζι!!

Το ανοιχτό πράσινο υποδηλώνει μικρότερη εως πολύ μικρότερη αλλά υπαρκτή πιθανότητα για πολύ πιο τοπικά αλλά και σχετικά πιο εξασθενημένα φαινόμενα!»

Χάρτης για τον καιρό το Σάββατο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: