Πριν Από 10 Χρόνια ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) Κατασκεύασε μια Εικονική Πανδημία

Κοινοποίηση:
koronoios-emvolio-syrriga-tholo-xeri_0

Διαβάστε το άρθρο του ειδησεογραφικού ιστοτόπου HumansAreFree, το οποίο αναφέρει πως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δημιούργησε μια “εικονική πανδημία”, όπου αναφέρεται ότι ο ΠΟΥ εργάζεται για τις βιομηχανίες εμβολίων και όχι για το καλό των πολιτών.

Το άρθρο:

“Το αφήγημα του Υγειονομικοπολιτικού Κατεστημένου (Medical Mafia, Big Pharma, πολιτικοί, ΜΜΕ) είναι ότι «τα εμβόλια έχουν βοηθήσει την ανθρωπότητα να αντιμετωπίσει την τρομερή απειλή μολυσματικών ασθενειών για περισσότερα από εκατό χρόνια».

Τα εμβόλια έχουν αναχθεί σε βασικά εργαλεία της δημόσιας υγείας και οι επιστήμονες είναι επιφορτισμένοι με την ανάπτυξή τους το συντομότερο δυνατό για την καταπολέμηση της εμφάνισης νέων ασθενειών όπως οι Zika , SARS, Ebola και Coronavirus.

Αλλά γιατί ένας συνεχόμενα αυξανόμενος αριθμός γονέων σε όλο τον κόσμο αμφισβητεί τώρα τη «σοφία του εμβολιασμού» των παιδιών τους; Γιατί έχουν «ξεπουληθεί» οι παραγωγοί και διακινητές των εμβολίων που αμείβονται από το δημόσιο ταμείο; Μπορούμε να εμπιστευτούμε τις πολυεθνικές εταιρείες που κυριαρχούν όλο και περισσότερο στην ανάπτυξη και παραγωγή εμβολίων;

Σ’ αυτό το επίμαχο βιβλίο, ο διάσημος συγγραφέας Stuart Blume αποκαλύπτει ότι πολλοί από τους πιο σημαντικούς συμβούλους, τόσο στον  Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) όσο και σε εθνικό επίπεδο, είναι αμειβόμενοι σύμβουλοι της βιομηχανίας εμβολίων, εγείροντας ένα πολύ σοβαρό ερώτημα – ότι ο ΠΟΥ μπορεί να εργάζεται για τα συμφέροντα της βιομηχανίας εμβολίων και όχι για τους πολίτες – ο λόγος για τον οποίο πριν από 10 χρόνια ο ΠΟΥ κατασκεύασε μια εικονική πανδημία.

Τα τελευταία χρόνια, υπήρξαν όλο και περισσότερες προειδοποιήσεις ότι επίκειται μια πανδημία τόσο θανατηφόρα όσο και του 1918. Το 2009 HIN1, το στέλεχος που ανησύχησε πραγματικά τους ιολόγους, επέστρεψε. Αν και ήταν ιός HINI, δεν ήταν πανομοιότυπος με τον ιό HIN1 που εμπλέκεται στην «επιδημία» του 1976.

Η ανάλυση έδειξε ότι ήταν ένα νέο στέλεχος του H1N1, που σχηματίστηκε από ένα υπάρχον μείγμα (ο κατάλληλος όρος είναι «ανακατάταξη») ιών γρίπης των πτηνών, των χοίρων και των ανθρώπων, σε συνδυασμό περαιτέρω με τον ιό της γρίπης των χοίρων, οδηγώντας έτσι στον όρο «γρίπη των χοίρων» .

Ο ιός φαίνεται να έχει εμφανιστεί στο Veracruz, στο Μεξικό, και γι’ αυτό ονομάστηκε «Μεξικάνικη γρίπη». [1] Η μεξικανική κυβέρνηση έκλεισε τις περισσότερες από τις δημόσιες εγκαταστάσεις της πόλης σε μια προσπάθεια να σταματήσει την εξάπλωση του ιού, αλλά αυτός ωστόσο εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα στελέχη της γρίπης, και προς έκπληξη των επιδημιολόγων, αυτός ο ιός βρέθηκε να μολύνει δυσανάλογα τους  νεότερους ενήλικες σε σχέση με τους ηλικιωμένους. Τον Ιούνιο του 2009, ο ΠΟΥ κήρυξε την επιδημία ως πανδημία. Αυτή η απόφαση δεν
βασίστηκε σε συμβουλές από τη μόνιμη συμβουλευτική επιτροπή εμβολίων (γνωστή και ως Στρατηγική Συμβουλευτική Ομάδα Εμπειρογνωμόνων ή SAGE), αλλά στις συμβουλές μιας «επιτροπής έκτακτης ανάγκης», τα ονόματα των μελών δεν δημοσιοποιήθηκαν τότε.

Η ανακοίνωση της πανδημίας πυροδότησε αυτόματα τις υπό όρους παραγγελίες για εμβόλια που είχαν ήδη υποβάλει οι πλούσιες χώρες με κατασκευαστές εμβολίων.

Οι κυβερνήσεις πολλών ευρωπαϊκών χωρών διέταξαν δύο δόσεις για κάθε κάτοικο, ύψους εκατοντάδων εκατομμυρίων δόσεων, με κόστος εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ. Ευτυχώς, ή δυστυχώς, τη στιγμή που το μεγαλύτερο μέρος των παραγγελιών εμβολίου είχε παραδοθεί, ο αριθμός των «κρουσμάτων» είχε ήδη μειωθεί.

Το καλοκαίρι του 2010, η ΠΟΥ ανακοίνωσε ότι η «πανδημία» είχε τελειώσει. Ο ιός ήταν πολύ λιγότερο θανατηφόρος σε σχέση με τις «προβλέψεις των ειδικών». Οι εκτιμήσεις για το πόσα άτομα πέθαναν από αυτήν την επιδημία HINI ποικίλλουν πολύ (από δέκα χιλιάδες έως εκατοντάδες χιλιάδες) αριθμοί που έχουν αμφισβητηθεί.

Αυτό που είναι σαφές είναι ότι οι περισσότεροι θάνατοι δεν συνέβησαν στην Ευρώπη αλλά στην Αφρική και τη Νοτιοανατολική Ασία. Στην περίπτωση αυτή, το μεγαλύτερο μέρος των εμβολίων δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ, καθώς είχαν αγοραστεί από τις πιο εύπορες χώρες του κόσμου και συχνά παρελαμβάνοντο όταν η «επιδημία» είχε ξεπεράσει το υψηλό της σημείο.

Οι χώρες που δεν είχαν καταφέρει να τοποθετηθούν στην αρχή της λίστας των παραγγελιών, δεν είχαν πλέον ενδιαφέρον να αγοράσουν το πλεόνασμα των εμβολίων. Εκατομμύρια δόσεις, οι οποίες δεν θα είχαν καμία αξία για την καταπολέμηση μιας μελλοντικής επιδημίας γρίπης (και που ορισμένοι επικριτές ισχυρίστηκαν ότι δεν είχε ελεγχθεί η ασφάλεια τους) έπρεπε να καταστραφούν. Ακολούθησε έντονη συζήτηση, με επικριτές που ισχυρίζονται ότι ο ΠΟΥ είχε υπερβάλει τον κίνδυνο, διαδίδοντας φόβο και σύγχυση παρά «άμεσες πληροφορίες». Διορίστηκαν εξεταστικές επιτροπές για τη διερεύνηση της λήψης αποφάσεων τόσον του ΠΟΥ αλλά και σε εθνικό επίπεδο. [2]

Με ποια αιτιολογική βάση, και με ποιες συμβουλές, είχε κηρυχθεί η πανδημία; Με ποια αιτιολογική βάση και με ποιες συμβουλές είχαν υπογράψει
οι εθνικές υγειονομικές αρχές μυστικές συμβάσεις με πολυεθνικούς κατασκευαστές εμβολίων; Όταν έγινε τελικά γνωστό ότι πολλοί από τους πιο σημαντικούς συμβούλους, τόσο σε επίπεδο ΠΟΥ όσο και σε εθνικό επίπεδο, ήταν αμειβόμενοι σύμβουλοι της βιομηχανίας εμβολίων, πολλοί σχολιαστές φοβήθηκαν.

Ποια συμφέροντα εξυπηρετούσαν;
Δεν ήταν μια σαφής περίπτωση σύγκρουσης συμφερόντων;”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: