Πρεμιέρα για το Πρωτάθλημα Χώματος στον Πύργο

Κοινοποίηση:
ΡΑΛΙ

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι Χώματος ξεκινάει με το 43ο Ολυμπιακό Ράλι, το οποίο θα διεξαχθεί στις 29 και 30 Απριλίου 2023, από το αθλητικό Σωματείο Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου Πύργου (ΑΟΛΑΠ).

Το Σάββατο 29 Απριλίου στην πόλη του Πύργου και συγκεκριμένα στο Πάρκο ΣΠΚ Πύργου θα διεξαχθεί ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος του 43ου Ολυμπιακού Ράλι. Το βράδυ της ίδιας ημέρας, στις 9 μ.μ. θα γίνει η παρουσίαση των πληρωμάτων – Εκκίνηση στην Κεντρική Πλατεία ΠύργουΣάκη Καράγιωργα.

Tο Service Park βρίσκεται στη διαδρομή του αγώνα, στο σχολείο-γήπεδο του Δ.Δ. Λάλα. Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί την Κυριακή 30 Απριλίου στις 9 π.μ. στην έξοδο του Service Park (σχολείο- γήπεδο Δ.Δ. Λάλα) και ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία Πύργου, Σάκη Καράγιωργα στις 4.30 μ.μ. την ίδια ημέρα.

Ο αγώνας αποτελείται από έξι ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 75,73 αγωνιστικών χιλιομέτρων. Τα αγωνιστικά το πρωί της Κυριακής θα κατευθυνθούν στην ειδική διαδρομή «Δούκα-Μηλιές» (μήκος 12,28 χλμ), η οποία θα πραγματοποιηθεί δύο φορές, ενώ συνολικά τρεις φορές θα διέλθουν από την πανέμορφη ειδική διαδρομή «Φολόη» (μήκος 13,01 χλμ). Ο αγώνας θα ολοκληρωθεί με την Power Stage «Επιτάλιο-Αλφειούσα» (μήκος 12,14 χλμ.), μια διαδρομή η οποία συμπεριελήφθη στο Ράλι Σπριντ Πύργου τον περασμένο Οκτώβριο. Τα συνολικά χιλιόμετρα του αγώνα είναι 203,44 χλμ, με 127,71 χλμ απλών διαδρομών.

Οι αναγνωρίσεις διαδρομών θα γίνονται μέχρι το Σάββατο 29 Απριλίου (έως τη δύση του ηλίου) με ελεύθερο αριθμό περασμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: