Πρίντεζης: «Κάθε φορά που ακούω ένα σύνθημα ντρέπομαι λες και είμαι παιδάκι» [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
5605483

Στην αγάπη των οπαδών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης, στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του μικρού τελικού του Final 4 της Euroleague με την Μπαρτσελόνα.

«Είναι αμοιβαίο. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Είναι πάντα πολύ όμορφο. Παρά το γεγονός ότι είμαι 37 στα 38, κάθε φορά που ακούω ένα σύνθημα ντρέπομαι λες και είμαι παιδάκι. Δεν μπορώ να το συνηθίσω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Η «γεύση» που αφήνει το Final 4: «Όλοι θέλαμε να την κερδίσουμε. Μπορεί να μην το παραδεχόμαστε, αλλά το θέλαμε πάρα πολύ. Χάσαμε μία πρόκριση από κάποιες λεπτομέρειες. Το συναίσθημα είναι όμορφο. Είναι τιμή και προνόμια να βρισκόμαστε στο Final 4. Έτσι είναι ο αθλητισμός, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα».

Για τη μετάβαση στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Τα Final 4 είναι και λίγο “παγίδα”. Να μείνουμε ενωμένοι, να ξεκουραστούμε και να επανέλθουμε συγκεντρωμένοι. Αυτός είναι ο βασικός μας στόχος, αν καταφέρουμε να τον πετύχουμε, μαζί με το Κύπελλο και το Final 4 θα είναι μία ονειρική χρονιά».

Για το ονειρεύτηκε το τέλος της καριέρας του σε ένα Final 4: «Από την πρώτη επαγγελματική μου ήμερα έβαζα στόχους. Όταν πήγα και έκανα την πρώτη μου προπόνηση το 2000 στον Ολυμπιακό, στις 3 Αυγούστου του 2000… Άστα να πάνε, δεν είχα σκεφτεί να είμαι πρωταθλητής Ευρώπης με τον Ολυμπιακό ή να είμαι πρωταγωνιστής.

Ήμουν αδύναμος, δεν άξιζα να παίζω στην ανδρική ομάδα, καλά καλά δεν μπορούσε να παίξω στην εφηβική, οπότε βάζεις στόχους για να βελτιώνεσαι».

Για το γεγονός ότι είναι παράδειγμα προς μίμηση: «Πρότυπο μπορείς να είσαι για κάποιους, για άλλους όχι. Το δικό μου πιστεύω, αν μπορούσα να έμενα σε αυτή την ομάδα για πάντα».

Αν τελειώνει η διαδρομή σήμερα, είναι σπουδαίο να τελειώνει σε ένα Final 4: «Ναι, αλλά ποτέ δεν εκβίαζα καταστάσεις. Αν δεν είχαμε έρθει εδώ, δεν θα την αλλάξω για να εκβιάσω μία κατάσταση ή την ομάδα. Είμαι χαρούμενος και γεμάτος ως Γιώργος που θα τελειώσω, όταν τελειώσω με τον Ολυμπιακό».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: