Πού πάνε οι “επενδυτές” μέσα στη νύχτα; Γεμάτα από δαύτους τα ΜΜΜ (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
mmm

Ένα βίντεο από την κάμερα του λεωφορείου μάς έστειλε αναγνώστης, έχοντας την απορία που πάνε όλοι αυτοί οι “επενδυτές” που μάς έχει κουβαλήσει η κυβέρνηση.

Ώρα 23:30 το βράδυ και το λεωφορείο είναι γεμάτο από μετανάστες, και κυρίως γυναίκες και παιδιά. Που γυρνούσαν ως εκείνη την ώρα και κυρίως που πάνε όλοι αυτοί, που δεν είναι και λίγοι όπως θα δείτε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Κι ουτε πίεση για μπόλια αυτοί ούτε πρόστιμα την εποχή της καραντίνας για μη τήρηση των διαταγμάτων!!!!
    Και για τα μεν μπόλια ποιος θα τους αναγκάσει αφού κανένας δεν έχει εργοδότη μιας και ζουν με επιδόματα,για δε τα πρόστιμα ποιος να τους πλησιάσει μιας και αρχίζουν τα αραβικά και τα σουαχίλι και
    άσε που να μπλέκουμε
    τώρα??
    Θα δείτε που οι μελλοντικές γενιές ιθαγενών όσες μείνουν θα δουλεύουν για να θρέφουν με επιδόματα τους λαθραίους!!!!!!

  2. ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΚΟΝΙΣΟΥΝ ΤΑ…. ΧΑΤΖΑΡΙΑ ΤΟΥΣ…. ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΦΑΓΕΣ… ΘΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΨΕΙ Ο ΥΙΟΣ ΚΩΤΣΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ DORA ΠΟΥ ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ ΑΙΜΑ… ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΓΑΒΑΘΑ…. ΑΚΟΝΙΖΟΥΝ ΜΑΧΑΙΡΙΑ…. ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕ!!!!

  3. ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΡΓΙΑ ΑΦΓΑΝΙΑ ΟΙ ΝΕΕΣ ΦΟΥΡΝΙΕΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΑΙΝΑ ΠΟΛΥΔΑΠΑΝΑ ΝΤΖΑΜΠΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΜΜΕ ΤΩΝ ΚΑΒΑΝΤΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

  4. Όλη μέρα στη λιακάδα ,ε πάνε για νανάκια…….. Ο καλύτερος ύπνος είναι βράδυ με δροσουλα……..

  5. ΘΑ ΠΝΙΓΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΑΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΣΡΔΟΥΣ… ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ…. ΑΜΗΝ ΓΕΝΝΟΙΤΟ… Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ Δ ΡΑΙΧ ANGELINA MERKELINA…. ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ #ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ# ΗΔΗ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ ΝΑ… ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ…. ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ….

  6. 813 γραμμη οι επενδυτες πανε για νανι στο hot spot ελαιωνα

  7. Επιδόματα και καλοπέραση.Εχουν γεμίσει ολα τα πάρκα και οι πλατείες.Αρχοντες σε ξένη χώρα….

  8. Χμμμ! Μαλλον με υποδοχη, μοιαζει! Και προφανως θα τους τακτοποιησουν, σε σπιτια ή ξενοδοχεια! Αλλωστε, καθ’ ολη την διαρκεια της καραντινας των Ελληνων, τα πουλμαν πηγαινοερχοντουσαν στην Εθνικη οδο, γεματα απο δαυτους! Υπηρχε και σχετικο, βιντεο!

  9. Μάλλον παίρνουν μυστικές εντολές. Ποιός ξέρει τι κάνουν νυχτιάτικα, πρέπει να το ερευνήσουμε.

Comments are closed.