Πουλάνε τρέλα και από πάνω! Ν. Παναγιωτόπουλος: Είμαστε έτοιμοι και για στρατιωτική εμπλοκή με την Τουρκία (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Το μήνυμα του ΥΠΕΘΑ στην Άγκυρα…


Έτοιμη για όλα η Ελλάδα, ακόμη για ανάληψη στρατιωτικής δράσης έναντι της Τουρκίας, όπως δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star, τόνισε ότι η Ελλάδα μεριμνά για την αύξηση της αποτρεπτικής ισχύος των ενόπλων δυνάμεων, καταλήγοντας μάλιστα να πει, «ο νοών νοείτω».
Ερωτηθείς από δημοσιογράφο για τις εξελίξεις στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

 

Το πλήρες κείμενο των δηλώσεων του υπουργού Άμυνας έχει ως εξής:
Ερ.: Παρατηρείτε κι εσείς το τελευταίο διάστημα μια αυξανομένη τουρκική προκλητικότητα;

Νίκος Παναγιωτόπουλος: Ασφαλώς και η συμπεριφορά της Τουρκίας το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά επιθετική.   Θεωρώ ότι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσει η Ελλάδα αυτή τη συμπεριφορά, η οποία έχει γενικά μια τάση αυξανόμενης επιθετικότητας, είναι αφενός να εξαντλεί όλα τα διπλωματικά της όπλα και από την άλλη μεριά να μεριμνά για την αύξηση της αποτρεπτικής ισχύος των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ερ: Είμαστε έτοιμοι ακόμα και για μια στρατιωτική λύση, όπως ανέφερε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού κ. Διακόπουλος;

Νίκος Παναγιωτόπουλος: Ακριβώς! Είπε ότι προετοιμαζόμαστε για όλα τα ενδεχόμενα. Μέσα σε όλα τα ενδεχόμενα συμπεριλαμβάνονται ασφαλώς και η στρατιωτική εμπλοκή. Δε θέλουμε να φτάσουμε εκεί, αλλά θέλουμε να καταστήσουμε σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να προασπίσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα σε απόλυτο βαθμό. Επομένως, ο νοών νοείτω!».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Με σας εκεί πάνω ούτε κατά διάνοια δεν υπάρχει σωτηρία αν δεν γίνει ριζική αλλαγή πολιτικών και στρατιωτικών του πενταγώνου

  2. Το καλσόν μην σκίσετε, γιατί είναι μπικ….Άμα τους αμολησουνε τα αδέλφια τους οι πετσενέγκοι κολορώσοι, το βράδυ θα κοιμηθείς με την γυναίκα σου το πρωί θα ξυπνήσεις με τον Αβραάμ ιμπραχήμ αγγαλιτσα….Ταμάμ υπουργέ;

  3. Πάλι καλά αφού το λέει. Αρκεί να μην κατεβάσουν τα βρακιά με το πρώτο.

  4. Νικο σιγά μη σκίσεις κανα Καλσόν .Ο σουλτάνος μας εχει για πλακα .Σουρωτηρι το Αιγαίο .Πηγαινε να ψαρεύεις στα Ιμια αν εχεις μπάλες !Μονο για να πηγαινε ταξι στην ΕΕ να κλαψουρίζετε ξερετε ,για να κάνουν νταντά το σουλτάνο .

Comments are closed.