Πολύ κρίσιμη συνέλευση για το μέλλον της Euroleague

Κοινοποίηση:
Euroleague

Με ιδιαίτερη αγωνία αναμένεται η σημερινή γενική συνέλευση των μετόχων της Euroleague στην Βαρκελώνη, στη διάρκεια της οποίας ο Τζόρντι Μπερτομέου καλείται να βρει τις λύσεις για να πείσει τις ομάδες που βρίσκονται απέναντί του για επίλυση των προβλημάτων που έχουν τεθεί.

Την ώρα που διεξάγονται τα play off της διοργάνωσης, η συνέλευση που επίκειται θεωρείτται ως μία από τις πιο σημαντικές στα χρονικά της EuroLeague Basketball.

Πριν από μερικές ημέρες επτά ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωσης συναντήθηκαν… μυστικά στην Αθήνα εκφράζοντας ανοιχτά την έλλειψη εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του εκτελεστικού διευθυντή της Euroleague. Ο τελευταίος ζήτησε αμέσως τη διεξαγωγή γενικής συνέλευσης, προκειμένου να τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα που απασχολούν και οι εξελίξεις αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στην προ ημερών μυστική συνάντηση, η οποία διεξήχθη μετά από πρωτοβουλία της Μακάμπι και πέραν των Ισραηλινών συμμετείχαν οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αναντολού Εφές, Ζαλγκίρις Κάουνας και Αρμάνι Μιλάνο, αλλά όχι οι ισπανικές ομάδες (Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια) και η Φενέρμπαχτσε, που θεωρούνται ότι στηρίζουν τον Μπερτομέου.

Στην σημερινή συνάντηση ωστόσο αναμένεται να έχουν εκπροσώπηση όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: