Πολύ έξυπνο! – Εσύ το ήξερες γιατί ΠΡΕΠΕΙ να βάζουμε κέρμα στην κατάψυξη;

Κοινοποίηση:
1187

Υπάρχει λόγος που πρέπει να υπάρχει κέρμα στην κατάψυξη.
Και μάλιστα λόγος σοβαρός:
– Αν φύγεις διακοπές και αφήσεις φαγώσιμα στην κατάψυξη θα πρέπει να είσαι σίγουρος πως κατά την διάρκεια της απουσίας σου, δεν έγινε διακοπή ρεύματος.
– Γιατί αν γίνει διακοπή ρεύματος και μετά επανέλθει το ρεύμα, τα φαγώσιμα θα γίνουν επικίνδυνα για την υγεία σου.
– Γι’ αυτό λοιπόν, κάνουμε το κόλπο με το κέρμα.
– Θα βάλεις σε ένα ταπεράκι νερό και θα περιμένεις να παγώσει
– Οταν παγώσει βάλε πάνω από τον πάγο που σχηματίστηκε ένα κέρμα
– Οταν θα επιστρέψεις από τις διακοπές, θα ανοίξεις την κατάψυξη και αν το κέρμα είναι στη θέση που το άφησες, τότε είσαι άρχοντας και κατανάλωσε άφοβα τα φαγώσιμα.
– Αν όμως διαπιστώσεις πως το κέρμα έπιασε πάτο, τότε, παίρνεις τα φαγώσιμα και τα στέλνεις αδιάβαστα στον κάδο με τα σκουπίδια ή στον σκουπιδοφάγο σου, ή αν τα λιώσεις, κάνε τα κοπριά στο χωράφι σου… ότι θέλεις, αρκεί να μη καταλήξουν στο στομαχάκι σου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: