Καταγγελίες από πολίτες:
«Στεφανε καλημερα,
Σε παρακολουθω ανελλειπως και ειμαι φανατικος υποστηρικτης του κομματος σου, μηπως και ξεφυγουμε απο τους ανωμαλους που μας κυβερνουν εδω και δεκαετιες!
Ειμαι 65 ετων ανεμβολιαστος, μενω στο Σουνιο, λαμβανω ολα τα απαραιτητα μετρα προστασιας, βλεπω συγκεκριμενα ατομα μονο και αποφευγω τα πολυσυχναστα μερη και δοξα τω θεω, δεν εχω νοσησει μεχρι σημερα!
Προ ολιγου ελαβα μια ειδοποιηση στο email μου απο την ΑΑΔΕ, οπου μου βεβαιωνει το προστιμο, με πρωτη δοση 50€, μεχρι τις 15 Μαρτιου!
Τι θα πρεπει να κανουμε ολοι οσοι εχουμε λαβει μια τετοια ειδοποιηση, αφου οι δικηγοροι λενε πως το προστιμο ειναι παρανομο και πως θα πρεπει πρωτα να κληθεις σε απολογια, κ.λ.π. και θα παρει χρονια μια τετοια υποθεση!
Τι ισχυει τελικα?
Κανε σε παρακαλω μια εκπομπη στο διαδικτυο και καλεσε καποιον επωνυμο δικηγορο, ωστε να μας αναλυσει τις αποψεις του και να μας συμβουλεψει για το τι πρεπει να κανουμε!
Ειμαστε πολλοι, γιατι το προστιμο πιστευω οτι θα πρεπει να ισχυει και για τους εμβολιασμενους που εχουν κανει τις δυο δοσεις και οχι την τριτη!
ΕΙμαστε μαζι σου και θα σε στηριξουμε στην προσπαθεια σου, να μπεις στη Βουλη και οχι μονο!
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡ. 4 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 24 ΤΟΥ Ν. 4865/2021 (Α΄ 238)
ΑΥΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ 84 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΙΑ ΜΟΥ 83,
50 ΕΥΡΩ ΣΤΗ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ.
ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΑΚΡΙΒΡΕΙΑ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ
Πρέπει τα περήφανα γηρατειά να κατεβούνε στο δρόμο. Αλλιώς θα συνεχίσουν οι αντίχριστοι που κυβερνάνε το καταστροφικό τους έργο. Αντίσταση αδέλφια. Όλοι δίπλα στους ανεμβολίαστους συνταξιούχους και τους υγειονομικούς σε αναστολή. Πέφτουνε οι προδότες, πρέπει να πληρώσουν για το ξεπούλημα της μακεδονίας και τους εκβιασμους για το μπόλι.
Μπράβο τα είπες ΟΛΑ.