Πολιτικός «σεισμός» στην Ευρώπη: Ο Σαλβίνι «θερίζει» τους «προοδευτικούς» στις ευρωεκλογές – Ποσοστά «μαμούθ» για τον Ιταλό ηγέτη – Σοκ στο Βερολίνο

Κοινοποίηση:
Salvini

Σε απόλυτο κυρίαρχο των ευρωεκλογών της 26ης Μαϊου 2019 αναμένεται να αναδειχθεί ο επικεφαλής της Lega Nord και αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης, Ματέο Σαλβίνι.

Ο ηγέτης της Εθνικής Δεξιάς στην Ευρώπη έχει ανέβει πολύ σε δημοσιότητα παρά την ανελέητη προπαγάνδα κατά του προσώπου του και τους χυδαίους χαρακτηρισμούς από αντιπολίτευση και άλλους Ευρωπαίους πολιτικούς ηγέτες.

Η πολιτική του στρατηγική, ωστόσο, έχει κερδίσει τον κόσμο, ο οποίος δεν αντέχει πλέον να ζει σε μια Ευρώπη υπό πολιτική, κοινωνική και ηθική παρακμή! Ο Ιταλός ηγέτης έχει φέρει νέα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό και υποστηρίζει τις παραδοσιακές αξίες αγνοώντας αυτά που προσπαθεί να επιβάλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Σύμφωνα με τις πρώτες προβλέψεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την κατανομή των εδρών στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαϊου 2018, η ενίσχυση των εθνικιστικών και ευρωσκεπτικιστικών κομμάτων, είναι ραγδαία, με τον Ματέο Σαλβίνι να πρωταγωνιστεί.

Η έρευνα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου βασίζεται στις δημοσκοπήσεις που έχουν διενεργηθεί στα κράτη -μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σύμφωνα με τα ευρήματα, οι ευρωσκεπτικιστικές δυνάμεις θα συγκεντρώσουν τουλάχιστον 153 έδρες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, από τις 705 συνολικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: