Πολιτική εκδήλωση του Εθνικού Μετώπου την Κυριακή 21η Απριλίου

Κοινοποίηση:
εθνικο-μετωπο

Την Κυριακή 21η Απριλίου στις 12.00 η ώρα, το Εθνικό Μέτωπο θα πραγματοποιήσει την εθνική του συνδιάσκεψη και την παρουσίαση του ψηφοδελτίου και των θέσεων του για τις Ευρωεκλογές.
Η εκδήλωση θα γίνει στο ξενοδοχείο Crystal City, Αχιλλέως 4 στην πλατεία Καραϊσκακη. Σε αυτή θα γίνει ο οργανωτικός απολογισμός για την ανασύνταξη του εθνικού κινήματος. Επίσης θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι του κόμματος στις Ευρωεκλογές και οι θέσεις για τα εθνικά και κοινωνικά προβλήματα της Πατρίδας και της κοινωνίας.

Ο ενδοτισμός στις εθνικές και γεωπολιτικές σχέσεις, η αντικατάσταση πληθυσμού και η υπογεννητικότητα, η φτωχοποίηση και το ξεπούλημα της περιουσίας των Ελλήνων από τις εισπρακτικές και τις φιλελεύθερες πολιτικές. Η θέση του πατριωτικού κινήματος για την Ευρώπη και τη Δύση, θα παρουσιαστεί μακριά από τις ξενόδουλες λογικές της υποταγής στην γραφειοκρατία των Βρυξελλών, των αγορών και των δικαιοματιστικών επιταγών της Ανατολικής ακτής του Ατλαντικού.

εθνικο-μετωπο
Το Εθνικό Μέτωπο εκφράζοντας τις εθνικές δυνάμεις που σε όλη την Ευρώπη αγωνίζονται ενάντια στην παρακμή και τη διάλυση των εθνικών κρατών, θα δώσει δυνατά την μάχη των Ευρωεκλογών. Μία μάχη που ούτε αρχίζει, ούτε τελειώνει με αυτές. Αντίθετα, δίνεται καθημερινά στην κοινωνία και στη μάχη των ιδεών.

Αυτή την μάχη την δίνει το Εθνικό Μέτωπο, μακριά από μικροκομματικές λογικές, στείρα εκλογολαγνεία και με πραγματική ενωτική διάθεση όλων των δυνάμεων που ταυτίζουν την πατρίδα με το Έθνος και τον λαό ως οργανική κοινωνία και όχι αριθμούς κατανάλωσης.
Στο δίλημμα, Πατρίδα ή Παγκοσμιοποίηση, αγωνιζόμαστε δυνατά για το μέλλον του Έθνους.
 
Πολιτικό Γραφείο του Εθνικού Μετώπου. 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: