«Πολιορκούν» το γήπεδο οι οπαδοί του Ολυμπιακού στη Λαμία

Κοινοποίηση:
5776e5b096299a382badcb326d2d2ce3_L

Άφησαν τα αυτοκίνητα στο «μπλόκο» και έφτασαν με τα πόδια στο γήπεδο…


«Κρυφτούλι» με την αστυνομία παίζουν οι φίλοι του Ολυμπιακού που με κάθε τρόπο θέλουν να δουν ζωντανά το παιχνίδι της αγαπημένης τους ομάδας στο «Αθανάσιος Διάκος» απέναντι στη Λαμία.

Μετά το μπλόκο της αστυνομίας στα μαζεμένα αυτοκίνητα με οπαδούς της Πειραϊκής ομάδας στον περιφερειακό του Προφήτη Ηλία, με τα πόδια προσπάθησαν να πλησιάσουν στο στάδιο από διάφορα σημεία της πόλης.

 

Δεν είναι όμως μόνο αυτοί οι φίλοι του Ολυμπιακού που θέλουν να δουν το ματς, καθώς από πολύ νωρίς στη Φθιωτική πρωτεύουσα έφτασαν δεκάδες άτομα με διάφορα μέσα και από διαφορετικά σημεία ξεκίνησαν για το γήπεδο.

Στην οδό Υψηλάντη πραγματοποιήθηκε νέα πεζή πορεία προς το στάδιο, ενώ η αστυνομία έκλεισε την άνοδο της οδού Καραϊσκάκη στο ύψος της Ανοίξεως.

Ωστόσο πολλοί ήταν αυτοί που προσέγγισαν από τους δρόμους του Κάστρου, αλλά και από άλλες κάθετες της Υψηλάντου απέναντι από το γήπεδο.

Στόχος να μην πλησιάσει κανείς το γήπεδο, καθώς απαγορεύεται η είσοδος σε φιλάθλους πλην αυτών που έχουν εισιτήριο διαρκείας.

Θυμίζουμε ότι στα φετινά εντός έδρας παιχνίδια της Λαμίας επιτρέπεται η είσοδος μόνο με εισιτήριο διαρκείας, κάτι που σημαίνει ότι δε θα υπάρξουν φίλαθλοι άλλων ομάδων στο Αθανάσιος Διάκος, ούτε καν Λαμιώτες που δεν έχουν προμηθευτεί το μαγικό χαρτάκι, αφού υπάρχει και η βασική προϋπόθεση, είτε να έχεις εμβολιαστεί είτε να έχεις νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: