Ποιός Ερντογάν, ο κορωνοϊός!!!Συνέλαβαν γιατρό με πτυχίο από το Χάρβαρντ για τα επεισόδια στην Κύπρο

Κοινοποίηση:
swthriadis

Ένας γιατρός συνελήφθη ως διοργανωτής της διαμαρτυρίας των αντιεμβολιαστών στην Κύπρο, κατά τη διάρκεια της οποίας προκλήθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές στους εξωτερικούς χώρους του Προεδρικού Μεγάρου της Λευκωσίας και στο Συγκρότημα «ΔΙΑΣ».

Σύμφωνα με το politis.com.cy, πρόκειται για τον γιατρό Ελπιδοφόρο Σωτηριάδη, ο οποίος κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Επιδημιολογία και διδακτορικό στην Περιβαλλοντική και Επαγγελματική Υγεία από τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.

Μάλιστα σύμφωνα με τη σελίδα, ο γιατρός είχε εκφράσει την αντίθεσή του στα μέτρα κατά του κορονοϊού ενώ είχε υποστηρίξει ότι ο κίνδυνος από τον ιό είναι ελάχιστα μεγαλύτερος απ’ αυτόν της γρίπης.

Ο συλληφθείς μαζί με άλλα έξι άτομα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στο δικαστήριο μαζί με άλλα έξι άτομα, στα οποία η αστυνομία πέρασε χειροπέδες για τα επεισόδια της Κυριακής.

Ο ίδιος σε ανάρτησή του στο facebook είχε καταδικάσει εκφράζοντας απογοήτευση και αποτροπιασμό τα «επικίνδυνα έκτροπα που έγιναν από αγνώστους στο κανάλι Sigma».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: