Ποιο Τσεσμέ; Οι Τούρκοι στο Αιγαίο ΥΕΘΑ και ΥΦΕΘΑ σε ταξίδια

Κοινοποίηση:
4856456

Δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο η απουσία σύσσωμης της ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας από χθες σε διάφορα ταξίδια, την ώρα που το ωκεανογραφικό Τσεσμέ του τουρκικού πολεμικού ναυτικού βρίσκεται στο Αιγαίο με σκοπό να κάνει έρευνες αμφισβητώντας για μια ακόμα φορά εμπράκτως την ελληνική δικαιοδοσία στο Αιγαίο.

Θα περίμενε κανείς σε μια τέτοια στιγμή η ηγεσία του υπουργείου εθνικής άμυνας να βρίσκεται στο κέντρο επιχειρήσεων έτοιμη να αντιδράσει σε οποιαδήποτε πρόκληση.

Φευ! Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και ο Διευθυντής της ΓΔΑΕΕ βρίσκονται στο Αμπού Ντάμπι.

Ο Υκ. Νίκος Παναγιωτόπουλος πραγματοποιεί από το Σάββατο 20 έως τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 επίσημη επίσκεψη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση, θα έχει συνομιλίες με τον Εμιρατινό Υπουργό Επικρατείας αρμόδιο για Αμυντικές Υποθέσεις κ. Mohammed Al Bowardi και θα καταθέσει στέφανο στο Μνημείο Μαρτύρων (Wahat Al Karama).

Θα παρακολουθήσει την τελετή ενάρξεως των διεθνών εκθέσεων Αμυντικού Υλικού “IDEX 2021” και “NAVDEX 2021”, καθώς και το Διεθνές Συνέδριο Άμυνας που πραγματοποιούνται υπό την ευγενική υποστήριξη της Α.Υ. του Προέδρου των Η.Α.Ε. Σεΐχη Khalifa bin Zayed Al Nahyan στο Εθνικό Εκθεσιακό Κέντρο του Αμπού Ντάμπι.

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής συνοδεύει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στα Ιωάννινα για τις εκδηλώσεις της επετείου της απελευθέρωσης των Ιωαννίνων.

Είναι προφανές ότι για να βρίσκεται η ηγεσία σε εκδηλώσεις ανά τον κόσμο, δεν έχουμε κάποια ενόχληση από το Τσεσμέ….

Πηγή: armyvoice.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: