Ποιος κορωνοϊός; Μεταφέρονται στο λιμάνι του Πειραιά 163 λ@θρομετανάστες!

Κοινοποίηση:
metanastes-lesvos

Την ώρα που υπάρχει ο φόβος του κορωνοϊού, αποφάσισαν να μεταφέρουν 163 αλλοδαπούς από την Μυτιλήνη στην ενδοχώρα. Αύριο (Παρασκευή) το πρωί το πλοίο «Νήσος Σάμος», αναμένεται να φτάσει στο λιμάνι του Πειραιά.

Το πλοίο αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι στις 6:30 το πρωί, ενώ οι αλλοδαποί αναμένεται να οδηγηθούν σε δομές φιλοξενίας με λεωφορεία.

Σε δήλωσή του ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, υπογραμμίζει την ανάγκη μεταφοράς αλλοδαπών από τα νησιά. Επιβάλλεται η λήψη σοβαρών μέτρων από την Κυβέρνηση, στην αρμοδιότητα της οποίας είναι το όλο θέμα, και η μεταφορά άμεσα εκτός νήσων των διαβιούντων στα Κ.Υ.Τ., όπως συνέστησαν προχθές με κοινή δήλωση τους εκατοντάδες Ευρωπαίοι ιατροί και σήμερα ο αρχιτέκτονας της μεταναστευτική συμφωνίας Ε.Ε.-Τουρκίας Αυστριακός κ.Κνάους, αλλά όπως και η λογική επιτάσσει. Τυχόν «έκρηξη κορωνοϊου» στα Κ.Υ.Τ. θα είναι καταστροφική και θα υπάρχουν ευθύνες., σημειώνει σε δήλωσή του, όπως μεταδίδει το lesvospost.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ο Γκέραλντ Κναους (Gerald Knaus) είναι εβραίος καί δεξί χέρι τού Σόρος υπεύθυνος γιά τούς
    λάθρους στήν Ευρώπη.Δηλαδή διακινητής.Εβαλαν τό λύκο νά φυλάει τά πρόβατα.
    Γιάννης Λάκων

  2. Τους λες να πανε στο λιμανι και αυτοι τιποτα!

  3. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΜΗΣΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΝΕΟΥΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΦΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 2500: ΝΕΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ.ΥΓ. ΜΥΤΑΡΑΚΗ ΧΤΥΠΗΣΕΣ ΦΛΕΒΑ.

  4. Θα τους πάνε στου Μαξίμου, να περιποιηθούν τις οπές της Μαρέβα.

  5. Καραγκιόζη Μητσοτάκη,
    Φάτε σανό όσοι τον ψηφίσατε.
    Εμείς τι φταίμε.

Comments are closed.