Ποιος κορωνοϊός: Διεθνής Άγγλος παίκτης έκανε πάρτι με call girls παρά την καραντίνα (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Το sex party άναψε φωτιές στον Αγγλο διεθνή – Δείτε φωτογραφίες… με τα κορίτσια του


Ο διεθνής αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Κάιλ Γουόκερ, έκανε sex party με call girls και ένα φίλο του στο σπίτι του, αψηφώντας τα μέτρα για τον κορωνοϊό, την ίδια ημέρα που καλούσε τους φαν μέσω των social media να μείνουν πιστοί στην καραντίνα.

Ο Άγγλος διεθνής, λίγες ώρες πριν το «καυτό» πάρτι είχε κάνει δημόσια έκκληση όλοι να τηρήσουν τα μέτρα προστασίας για τον COVID-19.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι είχε κάνει ανάρτηση στο Twitter(σ.σ. διαθέτει 1,7 εκατομμύρια ακολούθους) όπου εξήρε τη σημασία της καραντίνας και καλούσε τον κόσμο να μείνει σπίτι.

Στο δημοσίευμα της Sun αναφέρεται πως ο Γουόκερ πλλήρωσε 2,200 δολάρια για την συντροφιά της 21χρονης Λουίς ΜακΝαμάρα και μίας 24χρονης Βραζιλιάνας.

kylie_g

 

Ο ποδοσφαιριστής απολογήθηκε δημόσια, λέγοντας: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για τις επιλογές μου. Ένας ποδοσφαιριστής έχει την ευθύνη να λειτουργεί ως πρότυπο και γι’ αυτό ζητώ συγγνώμη που απογοήτευσα την οικογένεια, τους φίλους, την ομάδα, τους φιλάθλους και το κοινό. Οι πράξεις μου ήταν εντελώς αντίθετες με αυτό που πρέπει να κάνουμε στη διάρκεια της καραντίνας».

kylie_money
O Κάιλ Γουόκερ διοργάνωσε πάρτι με δύο ιερόδουλες: Δείτε τον να μετρά τα χρήματα
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΝΟΡΜΑΛ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΟΡΝΕΣ

Comments are closed.